Zoals jullie vast wel gezien hebben zijn wij naar Ibiza geweest. Just for fun? Niet helemaal waar aangezien het ook een soort van werk was; beeld maken en toffe dingen doen. Gelukkig kan ik zeggen dat dit mijn werk is en dat doe ik dan ook graag. Wat ik daar voor het eerst heb gedaan is op een SUP van Jobe gestaan! 

jobe sup

SUP staat voor Stand Up Paddling wat dus neerkomt op het staand peddelen op een speciale surfplank.  Wij namen de opblaasbare Jobe Aero SUP Yoga 10.6 (deze!)mee in het vliegtuig en hebben hem echt optimaal benut op de mooiste stranden van Ibiza. Op Ibiza Airport deden ze wel lastig over de SUP omdat het speciale bagage volgens hen was maar Stefano wist het zo mooi te krijgen dat het toch echt een rugzak was aangezien er inderdaad hengels aan de waterproof tas zitten. Goed over nagedacht Jobe! 😉

jobe sup

What’s so special?
Ten eerste is dit geen normale SUP maar een opblaasbare. Je hoeft dus niet het halve vliegtuig af te huren om je plank mee te nemen aangezien hij in een handige rugzak past die wordt meegeleverd. Daarnaast is deze SUP speciaal ontwikkeld om op het water yoga te kunnen doen. Helaas hadden wij last van flinke wind waardoor het wat instabiel werd maar bij rustig water is deze plank ideaal voor yoga zoals de foto’s hieronder laten zien!

jobe sports aero sup

486416003-LS-019

Workout
Buiten het feit dat deze plank ideaal is voor je yoga poses is ook het suppen op zich echt een workout. Het lijkt er super easy uit te zien maar je balans houden terwijl je peddelt is echt pittig. Een lekkere full body workout als je het mij vraagt en daar is helemaal niks mis mee. Je zou natuurlijk met een groepje een dag kunnen touren op zee.  Hiermij doe je dus echt een heftige workout waar je je core flink hebt aangepakt.

jobe sup ibiza

Gebruiksgemak?

Er zitten een aantal onderdelen bij de SUP waaronder een pomp om je SUP op te pompen, een vin die je er na het oppompen op moet monteren, een peddel en een veiligheidskoord. Verder wijst het eigenlijk voor zich maar er zit ook een prima handleiding bij om je op weg te helpen. Geen hogere wiskunde; pompen tot hij hard genoeg is en het water op.

Hoe ziet dat er dan uit?

Nou, te vet om in woorden te proberen en daarom laten we jullie deze video zien op ons Youtube kanaal!

 

Specificaties

Lengte 
10.6 FT (323 cm)
Gewicht 
10.0 kg
Breedte 
31.5 inch (80.1 cm)
Dikte 
6 inch (15.2 cm)
Inhoud 
322 Liter
Stabiliteit 
4 / 5
Pakket 
Ja
Wendbaarheid 
3 / 5
Hoofddoel 
Yoga
Formaat
Focus: Yoga/stabiliteit

 

Ben jij overtuigd of wil je meer informatie?
Check dan eens de website van Jobe Sports of ga meteen naar het Jobe Aero SUP Yoga 10.6 voordeelpakket.

Vragen? Feel free to ask!

 

Review // Jobe Sup
Gebruiksgemak8
Uiterlijk7.5
Stabiliteit7.5
Prijs7
Lekkere workout?9
Wendbaarheid7.5
7.8Overall Score
Reader Rating: (4 Votes)
7.9

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.