We’re in love with the coco! Als je ons al een tijdje volgt weet je vast wel dat wij kokos fan zijn; van koekjes tot drankjes als er maar kokos in of op zit haha. Wij waren de gelukkige om als een van de eersten innocent’s nieuwste product te testen: Coconut Water!

Coconut Innocent

What’s so special?

innocent Coconut Water is niet gemaakt uit concentraat* en bevat geen toevoegingen. Fresh taste dus! Dit kokoswater is een combinatie van twee verschillende soorten kokosnoten en is de gehele route naar jou toe gekoeld gebleven. Echt? Yes, van boom tot winkel om een smaak te garanderen alsof je het direct uit de kokosnoot drinkt! In één pakje van 500ml zit kokoswater van 2 1/4 kokosnoot in, veel!

*Wanneer het wel concentraat bevat kan het zo zijn dat fabrikanten het kokoswater verhitten en aan de siroop die dan overblijft water toevoegen. Hierbij gaan veel voedingsstoffen verloren. In dit geval is dat dus niet zo. Top!

Why innocent Coconut Water?

Als sporter is het verstandig gehydrateerd te blijven zoals je misschien wel weet. Doordat je transpireert en daarbij vocht verliest is het belangrijk deze balans aan te vullen. Een paar % vochtverlies kan al tot verminderde prestaties leiden. Bij dat vochtverlies verlies je niet alleen water maar ook mineralen zoals natrium & kalium.  Kokoswater zit vol met kalium, calcium en magnesium en die dragen bij aan de opname en balans van water in je lichaam. Een goede waterhuishouding helpt afvalstoffen afvoeren, je stoelgang reguleren, je voedingsstoffen transporteren, je cellen opnieuw bouwen, het is goed voor je concentratie en het helpt je als je wilt afvallen.

De voordelen van kokoswater?

  • Geschikt voor mensen met glutenallergie
  • Goed voor de huid
  • innocent Coconut Water bevat weinig vet en kcal (0g/100ml en per 100 ml slecht 19kcal.
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Goede manier om te hydrateren

innocent coconut water

Waarom zijn wij fan?

Hydrateren is belangrijk en met een sportieve levensstijl zoals wij dat hebben moet je dat ook zeker niet vergeten. Of wij per dag 3 liter kokoswater wegdrinken? Nee. Wel is het superlekker en goed om gehydrateerd te blijven en een welkome afwisseling als je op je voeding let. Want zeg nou zelf, voor die 19 kcal per 100ml hoef je dit echt niet te laten liggen. Lekker!

fit dutchies x innocent

 

6x Cocoknow!

1.De beste kokospalmen groeien op eilandjes in de zee. Zeewater brengt bij overstromingen zout en mineralen mee, en dat proef je in het water.

2.De haren van een kokosnoot worden gebruikt om bezems van te maken.

3.Als de bliksem je boom niet treft (de #1 reden voor sterfte), kun je van een grote kokospalm 65 jaar lol hebben.

4.Kokostelers laten hun bomen niet recht omhoog groeien maar in een soort bocht.

5.Kromme bomen waaien minder snel om dan rechte.

6.De harde buitenkant van de kokosnoot wordt vaak gebruikt als brandstof om het water in de fabriek mee te verwarmen.

 

 

Afsluitende tip: Kokosbubbels recept!

We hebben van innocent een lekker receptje gekregen voor een heerlijke healthy cocktail. Benieuwd? Check de afbeelding hieronder en laat ons vooral weten wat je ervan vond!

innocent recept mocktail kokosbubbels

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.