Het is even geleden maar we hebben weer een review van een whey protein! Dit keer testen we een van de paradepaardjes van MyProtein: de Impact Whey Protein! Hieronder lees je wat we van de smaak, inhoud, service en prijs vonden!

myprotein

Smaak

Ik was de gelukkige om deze whey te proberen en ging voor ”Chocolate nut flavour”. Klinkt best okay toch? Nou, ik kan je zeggen dat de smaak echt geweldig is. Ik drink vaak een eiwitshake met fine oats erin en dan is de juiste smaak vinden zó lastig. Deze Chocolate nut flavour is smaakvol, romig en vooral niet té zoet! Perfect om mijn niet al te lekkere ultra fine oats weg te werken in de morgen.

Inhoud

Smaak is leuk maar uiteindelijk is het natuurlijk veel belangrijker dat de ingrediënten okay zijn. Hieronder kun je dan ook de voedingswaarden van 100 gram Impact Whey Protein vinden!

Energie: 379kcal
vet: 6,8gr
waarvan verzadigde vetzuren: 4,6gr
koolhydraten: 4,6gr
waarvan suikers: 4,6gr
Eiwit: 75gr
Zout: 0,35gr

De inhoud is prima. Verschilt niet erg veel van andere merken maar zoals gewenst een hoog eiwitgehalte.

Service

Veel bedrijven hebben door dat wij als consument onze bestelling liever gisteren dan vandaag wilden hebben en dat we bij een langere levertijd wel verder zoeken. Die opdracht heeft MyProtein wel begrepen.

Prijs

Door een tijdelijke actie verschilt de prijs nu per smaak. Normaal gesproken kost deze verpakking, van 2,5kg, €38,99. Vind je dit nu teveel? Dan kun je ook een pouch (zak) van 1kg kopen voor €17,99. Wil je het nog goedkoper? Nu krijg je nog 20% korting op de Amerikaanse smaken. Daarnaast kun je ook kortingscode ”dutchies” gebruiken voor 15% korting!

Deze moet je hebben als je hem zoekt op de website!

Deze moet je hebben als je hem zoekt op de website!

Conclusie

Al met al ben ik zeer tevreden over deze Impact Whey Protein. Goede smaak, zelfs in combinatie met fine oats & een betaalbare prijs.

PS. Als je slim bent gebruik je op de website van MyProtein kortingscode ”dutchies”. 

500x500-mp-wk31-jb-fitduchies-nl3

Review: Impact Whey Protein
Smaak8.5
Inhoud7
Service8
Prijs8
7.9Overall Score
Reader Rating: (5 Votes)
7.8

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.