Oats for breakfast, maar dan ideaal voor ”on the go” aangelegenheden of gewoon als snack tussendoor? Deze high protein oats bar is daar uitermate geschikt voor en in deze review lees jij wat meer details zoals je gewend bent!

Zelf ben ik van de handige ontbijtjes of een kleine snack na de maaltijd waarmee ik ontbijt. Een bar is dan handig, maar veel eiwitrepen vind ik erg klef en bevatten ook nog aardig wat carbs. Op zich niks mis mee, maar deze bar bestaat voor 30% uit oats. Lekker!

 

Smaak
We like a good taste & daarom konden wij niet wachten om deze bar met ”cookies & cream” smaak te proberen.  Een bar die niet mierzoet is, een stevige bite & witte chocolade bevat moet wel goed smaken, toch? Zeker!

Wij zijn benieuwd of er nog meer smaken komen, maar deze ”cookies & cream” is meer dan goedgekeurd. Cijfer? 8.5!

 

Voedingswaarden
Een oatbar weegt zo’n 75 gram en bevat 18,8 gram eiwitten. Verder bevat deze reep 9,5 gram vet, waarvan 3,9 gram verzadigd is. De oats zorgen er mede voor dat deze bar voor 35,3 gram uit koolhydraten bestaat waarvan 4,1 gram suiker & 17,8 gram polyolen. Polyolen zijn een zoetstof die ongeveer even zoet is als suiker. Als laatste bevat het product nog 2,9 gram vezels per bar.

Kort samengevat resulteert dat in onderstaande voedingswaarden:

Voedingswaarde per reep (75g)
Energie: 1170kJ / 279 Kcal
Vet: 9,5 g
waarvan verzadigd: 3,9 g 
Koolhydraten: 35,3 g
      waarvan suiker: 4,1 g
      waarvan polyolen: 17,8 g
Vezels: 2,9 g
Eiwit: 18,8 g
Zout: 0,25 g

Prijs
Prijs is altijd een leuk onderdeel aangezien de vraag ”duur” al vrij snel opkomt. Dat ligt er natuurlijk aan waarmee je het product vergelijkt; met een boterham, een candy bar of een ander tussendoortje?

Normaal gesproken kost een verpakking high protein oats bars €11,99 voor 12 repen. Omgerekend betaal je dus €0,99 per bar en dat is een meer dan schappelijke prijs. Bodylab geeft je vandaag met code ”ALL1515% korting op alles waardoor je nog maar €0,84 euro per oats bar hoeft te betalen. Meenemen!

Wil jij deze ”high protein oats bar” proberen?
Bestel ze dan hier en maak gebruik van de kortingscode hierboven!

Review // High protein oats bar!
Smaak8.5
Voedingswaarden8
Prijs9.5
Service8
8.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

  1. Kim

    Ziet er lekker uit. Nog nooit van Bodylab gehoord overigens, ik ben bij Bodyenfitshop blijven hangen, haha.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.