Steeds vaker zien wij op Instagram voorbij komen dat mensen intoleranties hebben voor bijvoorbeeld gluten of lactose. Via een vriend van ons kreeg ik een bericht over een eiwitshake op basis van plantaardig eiwit. Erwten eiwit wel te verstaan met toegevoegde BCAA’s en essentiële aminozuren…

greenfit by mr.eiwit

Aminozuurprofiel
Zoals jullie wellicht weten bestaan eiwitten uit een aminozuurprofiel en dat is bij deze Greenfit shake prima terug te vinden op het etiket. Veel shakes met plantaardige eiwitten zijn niet zo rijk vertegenwoordigd met BCAA’s (Branched-Chain Amino Acid). Door dit aan te vullen met plantaardige aminozuren hebben ze dit profiel completer weten te krijgen. Benieuwd? Zie de fototabel hieronder voor een vergelijking van de aminozuurprofielen van de GreenFit en een Wei-Eiwit. het aminozuurprofiel.

aminozuurprofiel greenfit mr eiwit

Smaak
De smaak waarmee Mr.Eiwit dit product op de markt heeft gebracht is vanille. Vaak een riskante smaak doordat het ‘’saai’’ kan worden maar dat is bij deze niet het geval. Niet te zoet, maar wel genoeg smaak. Smaak is natuurlijk subjectief maar voor mij is dit de goede verhouding tussen smaak en zoetheid. Als je de pot opent ruikt het minder aantrekkelijk dan de uiteindelijke smaak. Wellicht komt dit doordat het plantaardig is in tegenstelling tot veel andere shakes natuurlijk.

Prijs
Wat betaal je dan voor dit product? Per kilo-verpakking waar je 50 doseringen uithaalt betaal je nu tijdelijk €33,00 in plaats van €39,00. Omgerekend betaal je dus per dosering €0,66!

Oplosbaarheid

Een enorme tegenvaller bij een shake is vaak de oplosbaarheid. Niks vervelender dan een slok nemen na je welverdiende training en heel je mond vol met poeder te hebben… Deze shake lost al vrij snel op zonder dat je extreem hard hoeft te shaken. Prima dus!

Extra’s?
Roeren, shaken, blenden of gewoon meebakken in een lekker recept? Lukt perfect!

 

Wil je nu meer informatie of dit product bestellen? 
Neem dan hier een kijkje bij Mr. Eiwit!

 

Review // Greenfit by Mr.Eiwit
Product8
Smaak7.5
Prijs7
Oplosbaarheid9
7.9Overall Score
Reader Rating: (8 Votes)
6.6

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.