Je hebt een drukke week, moeite met gezond koken of je bent gewoon lui en wil de perfecte maaltijd aan je deur geleverd hebben? Zelf heb ik een vrij hectisch leven, komt misschien ook door mezelf, waarbij ik het soms fijn vind als het eten eigenlijk meteen klaar is. Op ThuisBezorgd iets gezonds zoeken is een klus van een uur en daarom vind ik de Fresh Foods van Bodylab.nl een geweldige uitkomst!

 

What is it?
Bodylab snapt dat er meer mensen zoals ik zijn en denken dan ook graag mee. Kant en klare maaltijden zijn er genoeg, maar vaak is het lastig om dan wat gezonds te vinden. Vaak eindig je in dit geval met kleffe pasta en twee plakjes kip. Vandaar dat je op Bodylab.nl nu kunt kiezen uit gezonde én lekkere fit salades en fit maaltijden. Dus niet alleen een maaltijdsalade, maar echt een maaltijd. Ideaal, toch?


Welke smaken zijn er dan?
De fitmaaltijden zijn er in de smaken ”kipfilet & pompoen”, ”tonijn & spinazie” en ”kipfilet & boerenkool”. De fitsalades zijn verkrijgbaar in de smaken ”tonijn & linzen”, ”spelt & rode bietjes” en ”pasta & kip”. Genoeg variatie dus om de week mee door te komen voor een betaalbare prijs, waarover later meer.

Mijn favoriet? Dat is zeker fitmaaltijd met kipfilet, boerenkool & zoete aardappels. De kip is erg lekker en er zit nog een sausje bij die je niet mag laten liggen, haha! De andere smaken zijn ook lekker maar ik wilde toch even mijn favoriet delen 😉

Mijn favoriet!

 

Prijs
De prijs is een erg belangrijk onderdeel van een kant en klare maaltijd naar mijn mening. Waar je bij een benzinepomp, ThuisBezorgd of voor een standaard maaltijdsalade vaak al zo’n 5-6 euro kwijt bent voor een maaltijd is deze prijs erg netjes. Voor een gevarieerd product met goede voedingswaarden is een prijs van €5,99 voor een volledige maaltijd erg schappelijk. Bodylab heeft ook een aantal deals online staan waarbij je met onderstaande staffelkortingen kunt profiteren!

  • vanaf 1 verpakking kost dit €5.99 p/st
  • vanaf 3 verpakkingen kost dit €5.50 p/st
  • vanaf 5 verpakkingen kost dit €4.99 p/st
  • vanaf 10 verpakkingen kost dit €4.69 p/st

Voedingswaarden
Zoals je wellicht kunt verwachten verschillen de voedingswaarden per smaak en product. Ben je benieuwd naar de voedingswaarden van de fitmaaltijden? Klik dan hier eens. Wil je liever weten wat de macro’s zijn van de fitsalades? Check die dan hier!

Bezorging?
Het zou niet voor niks Fresh Foods heten als het product niet vers zou worden bezorgd, toch? Deze maaltijden worden met speciaal gekoeld transport tot aan de deur geleverd en daarbij krijgen je maaltijden een minimale versgarantie van 5 dagen!  Meer dan genoeg dus om de producten een aantal dagen op voorraad te houden!

 

Onze mening?
Die zie je hieronder overzichtelijk weergegeven. Zoals je wellicht kunt zien zijn wij fan.

 

Meer info?
Check dan hier de fitmaaltijden en hier de fitsalades!

Review // Fresh Foods!
Assortiment8
Smaak8.5
Prijs7.5
Voedingswaarden8
Service8
8Totale score
Reader Rating: (1 Vote)
8.9

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.