Vandaag delen we een bijzonder product dat we voorbij zagen komen op Bodylab.nl; Fat Block. Geen standaard supplement, maar wel een officieel geregistreerd medisch hulpmiddel (Ce 0086) ter behandeling en preventie van overgewicht en obesitas. Hoe dat precies zit lees je in dit artikel!

Ten eerste willen we even verduidelijken dat het gaat om een hulpmiddel & geen wondermiddel. Alleen in combinatie met een gezonde(re) levensstijl zul je echt blijvende resultaten boeken. Fat Block kan je daar wel degelijk bij helpen en daarom gaan we er wat dieper op in.

Wat is Fat Block?

Fat Block is een officieel geregistreerd hulpmiddel (Ce 0086) wat in een aantal producten is verwerkt en 500mg OMTEC50 bevat. Dit is een natuurlijke vezel welke een zeer grote vetbindingscapaciteit heeft. Wanneer deze vezel in je maag terechtkomt zal deze een gelvormige substantie vormen welke zich mengt met het opgenomen vezel.

Het vet en cholesterol wordt door deze substantie uit de voeding onttrokken en onverteerd uitgescheiden. Dit komt doordat ze gevonden zijn aan deze gelvormige substantie. Deze gebonden vetten worden niet in het stofwisselingsproces verteerd, maar worden eerder onverteerd uitgescheiden.

Andere bijzondere punten van Fat Block zie je hieronder weergegeven;

  • Zonder smaakversterkers of conserveringsmiddelen;
  • Vrij van lactose, jodium, gluten of cholesterol;
  • Geschikt voor diabetici (geen invloed op de koolhydraten telling);
  • Fat Block wordt op natuurlijke wijze geproduceerd en is vrij van dierlijke stoffen.
  • Lichte verschillen in kleur en smaak hebben geen invloed op de werkzaamheid.

Kleine disclaimer vanuit Bodylab is om dit product niet langer dan 30 dagen achter elkaar te gebruiken.

 

Hoe werkt het dan?

Het gebruik van dit medisch hulpmiddel is vrij simpel maar is enigzins afhankelijk van je doel

Heb je overgewicht?
Zo’n 15 minuten voor je hoofdmaaltijd nuttig je 2-3 capsules met een groot glas water a 250ml. Dit doe je bij je twee grootste maaltijden per dag & that will do.

Wil je je gewicht beheersen met een vetbeperkend dieet?
In dit geval neem je bij beide hoofdmaaltijden 1-2 capsules met een groot glas water a 250ml. Alleen de hoeveel capsules verschilt dus ten opzichte van het eerste scenario.

Extra informatie
Om niet onder de dagelijkse behoefte aan de vet oplosbare vitaminen A, D, E en K en essentiële vetzuren te komen, mag Fat Block maximaal bij twee van de drie hoofdmaaltijden ingenomen worden. Let bij de derde maaltijd op de opname van vet oplosbare vitaminen en essentiële vetzuren. Zo nodig kan een Multivitaminepreparaat helpen om aan de vitaminebehoefte te voldoen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een overdosering (>6 capsules per dag) van Fat Block verbetert de werking niet, maar kan mogelijke bijwerkingen bevorderen.

Ben je benieuwd naar mogelijke bijwerkingen, contra-indicaties en/of waarschuwen? Check dan de ”gebruik-pagina” even via deze link op de website van Bodylab.

Prijs

Voor een verpakking van 60 capsules betaal je nu €17,95 in plaats van €19,95. Met dit capsules kun je dus afhankelijk van je doel 10-30 dagen mee vooruit. Omgerekend betaal je in dat geval tussen de €0,60 & €1,80 per dag voor dit medisch hulpmiddel.

 

Test

Op dit moment proberen wij dit product zelf en zullen we dit later aan deze review toevoegen als testresultaat.

 

Wil je meer informatie over dit product of direct bestellen?

Dat kan hier!

 

 

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.