Je bent 2018 ingegaan met het idee dat dit jouw jaar ging worden en inmiddels bent je een maandje verder. Je bent lekker bezig en wellicht heb je onlangs pas je motivatie gevonden om er nu echt tegenaan te gaan. Wil je aankomen of juist wat afslanken? Je voedingspatroon is volledig afhankelijk van meerdere factoren waaronder natuurlijk je doel. Waar streef jij naar?

Wij zagen een soort combinatie van producten om je een zetje in de juiste richting te geven bij Bodylab en dat wilde we graag met je delen. Het is een combinatie van ”green tea caps”, ”hunger block” & ”meal replacement shake”. Oh, daar zit ook nog een gratis shakebeker bij zodat je niet met een mixer aan de gang hoeft, haha.

Hieronder zullen we de drie producten kort bespreken zodat het hopelijk wat duidelijker voor je is wat deze producten doen en voor je zouden kunnen betekenen. Heb je vragen? Laat ze achter in de comments zodat we je kunne helpen!

Green Tea caps

Supplementen met groene thee extracten worden veel gebruikt wanneer gewichtsbeheersing wordt nagestreefd. Groene thee bevat EGCG (Epigallocatechin gallaat) en dit zou al sinds zo’n 50 eeuwen geleden in China worden gezien als traditioneel geneesmiddel en gezonde drank.

De capsules van Bodylab ondersteunen deze gewichtsbeheersing en bevatten 500mg groene thee extract, waarvan 50% EGCG is. Deze capsules worden vaak gebruikt als aanvulling op de dagelijkse voeding en 1 a 2 capsules per dag is al voldoende voor het gewenste effect. Deze dosering staat ongeveer gelijk aan het drinken van vier koppen groene thee.

Meer informatie over de Green Tea capsules vind je hier!

Hunger Block

Hunger Block is een relatief nieuw product van Bodylab waarmee ze een vervelend hongergevoel willen wegnemen. Je bent bijvoorbeeld bezig met een voedingsschema waarbij je een negatieve balans wilt creëren en je dus minder eet dan je lichaam nodig heeft. Je zult afvallen en wellicht wel een hongergevoel ervaren.

Met Hunger Block neem jij een uur voor je maaltijd 2 capsules in en deze absorberen een hoeveelheid water die een natuurlijk substantie welke je maag vult. Hierdoor krijg je het gevoel dat je al aardig vol zit en eerder verzadigd bent. Wat voorkom je hiermee? Dat je bijvoorbeeld teveel blijft eten of cravings krijgt na het eten.

Meer aanvullende informatie over dit product, zoals de exacte samenstelling, kun je hier vinden!

Meal replacement shake

Af en toe heb je zo’n dag dat je snel moet ontbijten of on the go moet eten. Dan is het best chill als je een soort alles-in-één shake hebt, toch? Deze ”meal replacement shake” is zo’n shake en daar vertellen we je graag meer over. Wellicht interessant ter ondersteuning van jouw voedingspatroon.

De ”meal replacement shake” is gemaakt om jouw dieet te ondersteunen. Een shake bevat 233 kcal met daarin voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten om een verzadigd gevoel te krijgen.  We willen wel benadrukken dat het een maaltijdvervangende shake is en kan dienen als vervanging van één, hooguit twee maaltijden per dag.

Stel dat je op je calorie-inname let omdat je wilt afslanken en je wilt een maaltijd vervangen door een shake van 233 kcal? Dan kun je deze shake gebruiken als vervangende maaltijd aangezien hij wel een hoop voedingsstoffen bevat. Met een avondmaaltijd die normaal misschien 600kcal bevat creëer je zo al een verschil van 367 kcal die je ”bespaart”.

Combineer je dit met de voorgaande twee producten? Dan kun je zo op een prettige manier een calorietekort creëren en gewichtsafname realiseren.

Conclusie

Bovenstaande producten kunnen een goede toevoeging zijn als je voor een kortere periode gewichtsverlies wilt realiseren. Zo beveelt Bodylab aan Hunger Block voor maximaal 30 dagen te gebruiken evenals Fat Block welke we eerder hier reviewden.

De combinatie van een maaltijdvervangende shake en producten die gewichtsbeheersing helpen zijn nu gebundeld in het ”8 dagen slim pakket” van Bodylab. Een waarbij jij je fitjourney een kickstart kan geven voor een leuk prijsje. Zo betaal je voor deze drie producten + shakebeker nu slechts €35,95 in plaats van de reguliere €48,10!

Wil je meer informatie over het gehele pakket? Kijk dan hier eens!

 

Review // een zetje in de juiste richting nodig?
Producteigenschappen7.5
Voedingwaarden8
Prijs8
  • Handig om te starten
  • Geen lange termijnoplossing
7.8Overall Score
Reader Rating: (4 Votes)
6.9

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.