Je hebt E-books en je hebt E-books. Een paar weken geleden kwam ”De Fit. Methode” uit en wij hebben dit E-book met meer dan gemiddelde interesse gelezen want de preview beloofde veel goeds. Je zit met vragen zoals: “Hoe maak ik zelf een voedingsschema?”, “Hoe vaak moet ik trainen?” “Wat is gezond?” “Wat zijn de beste fitnessoefeningen?” De Fit. Methode is jouw handleiding. Lees in deze review wat wij er van vonden!

Het E-book begeleidt je op jouw weg naar een fitter lichaam. Je wordt aan de hand van drie fases (beginner, gevorderd & pro) aan de hand meegenomen om antwoorden te krijgen op bovenstaande vragen. Omdat een beeld soms meer zegt dan 1000 woorden willen we je eerst wat foto’s laten zien van het E-book waaronder de inhoudsopgave!

e-book de fit. methodee-book de fit. methode

e-book de fit. methode e-book de fit. methode

e-book de fit. methodee-book de fit. methode
Wat is er dan zo bijzonder aan De Fit. Methode?

  • Juiste opbouw waardoor je resultaten gaat behalen en het plan gaat volhouden.
  • Geschreven door professionals, zoals wetenschappers, sportdiëtisten en personal trainers.
  • Voor alle leeftijdsgroepen te volgen.
  • Mooie vormgeving.
  • Prima prijs en nu via deze link ook nog eens met korting!

 

Overall mening?

De makers van dit E-book hebben echt gekozen voor kwaliteit waar je bij veel E-books merkt dat zij gewoon een E-book wilde schrijven om er eentje te hebben. ”De Fit. Methode” is echt een aanwinst met informatie waar je echt wat aan hebt, zelfs voor gevorderde sporters. Je kunt hier nog wat previews en extra informatie bekijken over dit E-book.

Dat het geschreven is door een team van specialisten en ook nog eens in een mooie lay-out is gegoten maakt het een mooi geheel. De moeite zeker waard! Dat vinden de makers ook want wanneer je niet tevreden zou zijn zijn ze erg behulpzaam en krijg je je geld terug. Gelukkig hebben wij daar geen moment over getwijfeld net als vele anderen.

Ik heb zelf nogal wat problemen met mijn slaap en zelf daar hebben de makers aan gedacht. Dus gelukkig ben ik niet de enige, haha.

Speciale noot aan de makers: complimenten!

 

Benieuwd naar meer info of meteen aan de slag
voor een beter lichaam?

Klik hier!

 

20% korting met NUFIT

fit dutchies banner fit methode

 

Review // E-book ''De Fit. Methode''
Informatie8.5
Vormgeving8
Prijs7.5
Service8
8Overall Score
Reader Rating: (3 Votes)
9.2

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.