Je hebt eiwitshakes en je hebt eiwitshakes. Smaak, prijs, voedingswaarden & oplosbaarheid zijn voor mij meestal de belangrijkste factoren om te bepalen of ik een shake okay vind. Of juist niet. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik af en toe de neiging heb om deze Delicious Protein Shake van XXL Nutrition voor ”de gewoon” te drinken. Jeetje, ik hoef niet meer naar de MacDondalds voor een milkshake. Oh nee, dat doen Fit Dutchies sowieso niet, toch? 😉

delicious protein shakes

 

Smaak

In de inleiding gaf ik het al een beetje prijs maar de smaak is echt waanzinnig. Milkshake-achtig? Zeker! Ik heb beide smaken (Vanille & Chocolade) geprobeerd en waar ik normaal nooit fan ben van vanille was ik nu echt om. Aanrader! De chocolade smaakt naar chocomel, top dus!

Side note: het is zoet maar niet storend én… geen klontjes!

 

Prijs

De prijs is altijd een lastig punt want het is voor iedereen wat anders waard. Betaal jij voor de smaak, het gebruiksgemak, de voedingswaarden of de combinatie daarvan? Ik vind deze shakes handig om mee te nemen naar de gym. Sessie zit erop en je hebt je shake meteen klaar aangezien je geen geklooi hebt met shakebekers, scoops, etc, etc.

Per flesje betaal je bij aankoop van 24 stuks €1,20 per stuk, bij aankoop van 12 stuks betaal je €1,40 en vanaf één stuk zijn ze verkrijgbaar voor €1,60. Bij aankoop van 24 stuks of meer bespaar je dus 25%, wellicht de moeite waard!

 

Voedingswaarden vanille

voedingswaarden delicious protein drink Schermafdruk 2015-10-30 10.59.47

 

Voedingswaarden chocolade

voedingswaarden delicious protein drink voedingswaarden delicious protein drink

Meer info, bestellen of andere reviews lezen?
Klik dan hier!

 

delicious protein drink

 

Review || Delicious protein shake
Smaak9
Prijs7.5
Voedingswaarden7.5
Service8
8Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
9.0

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.