Pindakaas als je het andersom schrijft staat er Saakadnip, dat slaat nergens op, net als de mening van mensen die zeggen dat ik teveel pindakaas eet. Ik denk dat ik niemand hoef uit te leggen hoe lekker pindakaas is! Toch ben ik niet altijd even blij met het aantal vetten en calorieën in pindakaas, maar wat als dit anders kan? 

Bodylab komt met hun High Protein Peanut Butter Powder met HET perfecte alternatief! Ik zal jullie uitleggen waarom!

high protein peanut butter review bodylab

Wat is de High Protein Peanut Butter Powder van Bodylab?

High Protein Peanut Butter Powder is (zoals de naam al zegt) pindakaas op poederbasis. Maar alleen met het structuurverschil zijn we er nog niet, want dit product heeft benefits waar elke mens vrolijk van wordt:

  • Rijk aan eiwitten (89% meer dan reguliere pindakaas);
  • Minder vetten (5x minder vet dan reguliere pindakaas);
  • Minder calorieën;
  • Meer vezels (230% meer vezels).

En dan denk je dat het niet gekker kan? Bodylab heeft niet één maar twee smaken uitgebracht; naturel & chocolade. Die zijn naar mijn mening lekkerder dan de reguliere pindakaassmaak.

Gebruik?

Je hoeft alleen maar water toe te voegen aan het poeder. Hierdoor ontstaat er een smeuïge ‘vers bereide’ pindakaas. Verder hoef ik jullie denk ik niet te vertellen wat je allemaal met pindakaas kan doen..

Mijn ervaring 

Ik ben serieus razend enthousiast. Waar ik voorheen nog wel eens twijfelde of pindakaas wel in mijn voedingsschema thuisbehoorde, wil ik met dit poeder eigenlijk niet anders. Ik zou het, het liefst toevoegen aan al mijn maaltijden. Oke, ik overdrijf misschien een beetje maar dit product is door haar smaak, de smaakvariaties en de benefits een van mijn favorieten.  Niet alleen voor op crackers of op brood, maar ook voor door smoothies en voor het bakken van crunchy peanutbutter cookies is dit helemaal top.

Natuurlijk willen we niet zeggen dat je nu onbeperkt pindakaas poeder kunt gaan gebruiken maar het is wel goed in een voedingsschema te plaatsen. Althans, voor ons!

Heb je vragen? Let us know in de comments!

De voedingswaarden

Voedingswaarden High Protein Peanut Butter Powder van Bodylab.

Ingrediënten: Ontvette gebrande pinda’s, zout; Naturel: kokosbloesemsuiker;Light: sucralose; Kokos: kokosbloesemsuiker, kokos schaafsel; Chocolade:kokosbloesemsuiker, suiker, cacao, cacao boter, soja lecithine; Witte Chocolade:kokosbloesemsuiker, suiker, cacao boter, melkpoeder (melkeiwit en lactose),soja lechitine. 

Allergenen declaratie EU: bevat pinda’s. Naturel, Kokos en Chocolade: bevat pinda’s en soja. Witte Chocolade: bevat pinda’s, soja, melk en lactose.

 

Ter vergelijking de voedingswaarden van normale Calvé Pindakaas.

Voedingswaarden Calvé Pindakaas.

 

 

Meer info of meteen bestellen?
Dat kan hier!

About The Author

Juliët Stegeman

Be Inspired!

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.