Tijdens het sporten is hydrateren (vocht inname) misschien wel net zo belangrijk als het goed uitvoeren van je oefeningen. Ik let hier zelf altijd heel erg goed op, omdat ik weet hoe belangrijk het voor mijn lichaam is.  Maar eerlijk is eerlijk, het drinken van water gaat mij op den duur vervelen. Om deze reden probeer ik vaak nieuwe dingen uit, maar ook het grote aanbod sportdrankjes, aanmaaklimonade en poeders vallen bij mij niet altijd in de smaak. Toen ik tegen Coco Hydro Sport aan liep besloot ik, als ‘ervaringsdeskundige’, het uit te proberen en voor jullie te reviewen. 

 

coco hydro sport

 

Wat is Coco Hydro Sport?

Coco Hydro Sport is een on-demand kokoswater aanmaakpoeder verkrijgbaar in 4 verschillende smaken;

 • Orginal
 • Pineapple (Ananas)
 • Pomegranate – Raspberry (Granaatappel – Framboos)
 • Lemon – Lime (Citroen – Limoen)

Coco Hydro Sport is uniek in zijn soort op de Nederlandse markt. Het bevat extra toegevoegde vitaminen en mineralen voor het maximale hydratatie effect tijdens het sporten en voor een sneller herstel na je training. Coco Hydro Sport bevat geen onnodige toevoegingen of e-nummers.

Ook leuk om te weten:

 • Hoog elektrolyten gehalte.
 • Extra zuiver zeezout toegevoegd.
 • Extra mineralen toegevoegd.
 • Geen geraffineerde suikers.

 

De samenstelling 

 

CH_Nutrients_large

Hoe te gebruiken?

Coco Hydro Sport is een hydraterende drink dat genuttigd kan worden tijdens het sporten. Makkelijker kan eigenlijk niet; vul je bidon met water en voeg de hoeveelheid poeder (zoals voorgeschreven) toe aan jou bidon. Even schudden en jij hebt je eigen on-demand kokoswater met een smaak naar keuze.

 

Mijn ervaring

Naar mijn mening gaat er niets boven verse kokoswater maar elke dag kokosnoten tillen vind ik niet echt handig ;). Daarom was ik ook verbaast dat de on-demand poeder van Coco Hydro Sport qua smaak toch aardig in de buurt kwam van kokoswater. Het is qua smaak vergelijkbaar met Vita Coco.

De voordelen van Coco Hydro Sport ten opzichte van de “normale kokoswater verpakkingen” zijn:

 • Het is een poeder dus het is makkelijk om mee te nemen.
 • Neemt weinig ruimte in beslag in je sporttas.
 • Met kraan water overal te bereiden.
 • 4 verschillende smaak opties.

IMG_5824

 

Waar te koop?
De verpakking van 480 gram kost €25,- en is goed voor 30 porties. Dat betekent €0,83 per portie. Ik hou van zoete drankjes, hierdoor geef ik dus ook de voorkeur aan de smaken Ananas of Granaatappel – Framboos. Alleen van de felle kleur werd ik al vrolijk. Door zowel de smaak als de health benefits zou ik Coco Hydro Sport zeker vaker gebruiken tijdens mijn work out’s!

 

Meer info of bestellen bij Cavefood? Klik hier!

ps. deze week met gratis bidon!

 

Review // Coco Hydro Sport
Smaak7.5
Service8.5
Prijs6
Voedingswaarden7.5
7.4Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
8.3

About The Author

Juliët Stegeman

Be Inspired!

Leave a Reply

Your email address will not be published.