We kennen allemaal de mug cake wel, maar Bodylab komt nu met wat nieuws. Ken jij deze Cake Wave die je binnen 90 sec klaar kunt hebben al en voorzien is van een aanzienlijke portie eiwitten? Read along & check de review en video onderaan eventjes!

Wat is een Cake Wave?
Bodylab ontwikkelde een eiwitrijke snack die je binnen 90 seconden in een mok klaar kunt maken. In dat opzicht zou je het kunnen vergelijken met een mug cake alleen bevat dit product andere voedingswaarden, daarover later meer.

Kortom, het is dus een snelle eiwitrijke snack voor als je de eiwitrepen en shakes even beu bent.

 

Hoe dan?
Het is echt super easy! Je pakt een mok die magnetron-proof is, mixt een scoop Cake Wave met 75 ml water en zet het in de magnetron. Gebruik niet teveel water aangezien je een droog cakeje wil. 90 seconden in de magnetron op 800 watt & that will do!

En dan? Time for food!

 

En die voedingswaarden dan?
In de basis is het een eiwitrijke snack en per 100 gram bevatten de vier verschillende smaken 28-34 gram eiwit. Voor een cakeje gebruik je een scoop, zo’n 30 gram, wat neerkomt op zo’n 10 gram eiwit. Daar staan in totaal zo’n 130 kcal tegenover wat naar mijn mening een prima score is!

Verder is het een bron van vezels en bevat het onder andere havermout. Benieuwde naar alle voedingswaarden? Check de tabel hier dan eventjes!

Smaken
De cake wave is er in vier smaken; Lemon Cheesecake, Chocolate, Cookies & Cream en Vanilla Lemon. Uiteenlopende smaken zodat je genoeg kunt variëren. De Chocolate en Cookies & Cream zijn mijn favorieten, maar dat is ”natuurlijk” een kwestie van smaak. Deze smaken zijn lekker, maar niet té zoet. Nice!

 

Prijs
Uit een verpakking van 360 gram kun je 12 cakejes halen en hiervoor betaal je nu in totaal geen €11,95, maar slechts €7,95. Per Cake Wave kom je dan uit op €0,66. In vergelijking met eiwitrepen een meer dan prima score!

 

Overall
Weer een mooi product dat voor een mooie prijs en meer dan prima voedingswaarden op de markt is gezet. Ik ben fan. En lui. Dus dan is dit ideaal, haha!

Benieuwd naar dit product of meteen bestellen?
Klik hier!

 

Review // Cake Wave must try!
Producteigenschappen8
Voedingswaarden8
Smaak9
Prijs8.5
Service8
8.3Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
6.0

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.