Ik testte de kruiden-vitamine voedingssupplementen van Jennifer Lopez x Bodylab ‘METABOLISE’. Nu denken jullie natuurlijk gelijk huh ‘metabolis(m)e? Ja deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een extra ondersteuning willen voor hun (fitness) lifestyle! Het is een complete, gebalanceerde combinatie van diverse krachtige kruiden voor de ondersteuning van je metabolisme én nog veel meer!

review metabolise homepage

Wat is het? (Metabolise – Samenstelling)

Biotine, ook wel vitamine B8, speelt een belangrijke rol bij het vrijmaken van energie uit voeding maar is ook belangrijk voor de productie van diverse enzymen in het lichaam. Tevens is het belangrijk voor gezond haar en sterke nagels. Wist je dat biotine vaak aan honden of paarden wordt gegeven voor een mooie gezonde vacht?

Synetrol® is een unieke mix van extracten uit citrusvruchten zoals sinaasappel en grapefruit in combinatie met guarana (zaden) voor een optimale werking (synergetische werking). De citrusvruchten zijn ook rijk aan polyfenolen zoals flavanonen. Deze natuurlijke mix zou de stofwisseling stimuleren.

Daarnaast zitten gember, cacao, groene thee en cayennepeper vol met good-for-you stoffen!

Wat zou de werking moeten zijn?

1. Metabolise bevordert je energiestofwisseling
2. Metabolise is ook ondersteunend voor je haren en helpt bij de verzorging van je huid van binnenuit (hé win-win!)
3. Metabolise draagt bij aan je geestelijke veerkracht (cafeïne uit de koffieboon extract draagt bij aan een verbetering van de concentratie en de verhoging van het uithoudingsvermogen)

Mijn ervaring:

Naast een stijging van energie en concentratie heb ik mij erg goed gevoeld tijdens het gebruik van deze voedingssupplementen. Waarschijnlijk omdat ik nooit koffie drink en nu het effect van cafeïne heb mogen ervaren. Ik verwachtte natuurlijk geen wonderen maar ik was duidelijk alerter tijdens het gebruik van Metabolise. Ik heb mezelf niet gewogen, maar ik zie zeker een verschil in de spiegel (droger). Maar wel in combinatie met een gebalanceerd voedingspatroon uiteraard!

Hoe gebruik je Metabolise?
Dosering: 2 x 2 capsules. Gebruik: Neem 2 capsules Metabolise bij het ontbijt met voldoende water (200 ml). Neem bij de lunch nogmaals 2 capsules. Ik zou zeker even opbouwen. De eerste dag dus maar 1 capsule in de ochtend en 1 in de middag. Voel je je goed? Bouw dan de dosering op naar 2 capsules per keer. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Let op: Metabolise is een sterke formule. Niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Gebruik dit product niet langer dan 30 dagen. Indien je kiest voor een 30 dagen periode, neem dan na gebruik eenzelfde periode van 30 dagen als pauze tussen het gebruik van Metabolise. Let ook op bij gebruik van medicijnen of andere krachtige supplementen.

Reminder: Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Pluspunten:

  • Goed mee te nemen in je tas door de compacte, handige verpakking
  • Prijs/kwaliteit goed in verhouding: Metabolise kost slechts 27,95 en wordt gratis naar je verstuurd

 

 

jlo banner sidebar

About The Author

Iris de Goede
Blogger & Diëtiste

Diëtiste + Lifestyle Coach. Gék op lachen, fitness, chocola én lief zijn voor mijn lichaam. Happyhealthy is hierbij mijn motto! Ook ben ik een echte foodie en wil ik jullie graag leren dat je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van andersom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.