Er zijn al meerdere reviews voorbij gekomen van eiwitten natuurlijk maar deze shake waren nieuw voor me. Bodylab.nl timmert hard aan de weg en verkoopt allerlei supplementen in Nederland, België en Duitsland. Vandaag gaan we echter alleen in op deze eiwitshakes, want is het nu eigenlijk wat?

Allereerst wil ik benadrukken dat het lastig is om als niet laboratorium-medewerker een uitstekende analyse los te laten op de inhoud. Wel zou alles goed controleert moeten zijn (zie dit onderzoek!) en heb ik nog nooit verhalen over Bodylab gehoord die de kwaliteit betwijfelen. Ze zijn dan ook erg open over hun productieproces dat je hier kunt lezen als je dat interessant vind.

Yvonne was ook benieuwd, haha!

Yvonne was ook benieuwd, haha!

Verpakking
De verpakking is prima! Sommige emmers of potten zijn mega groot en blijken bij openen maar halfvol te zitten. Ik had onderstaande pot gekocht en hij zit bijna helemaal vol! Maakt in verhouding natuurlijk niet uit maar het scheelt wel ruimte. In mijn eigen supp-store in mijn huis is ruimte schaars, vandaar!

PS. scoop was on top! Keurig dus, of het was mijn lucky day..

Smaak
Het ligt eraan wat je gewend bent maar de smaak was prima, zelfs bijna lekker! Zoals je gewend bent is de smaak zoetjes maar niet té. De scheppen zijn wat kleiner waardoor je het zelf makkelijker kunt doseren.

Ik had de smaak yoghurt raspberry en de coconut variant. Hoe het smaakt? Vooral de yoghurt raspberry heeft een erg zachte smaak. Lekker dus! Deze smaken zijn ook prima te combineren met oats als je die ook door je shake gooit!

Er zijn nog veel meer smaken

Klontjes?
Woehoe! Geen vieze klonten die aan je tanden én beker blijven plakken met deze shakes. Vind ik zelf erg belangrijk aangezien ik het haat als je zo’n droge klont poeder in je mond hebt zitten…

Samenstelling
Hieronder de samenstelling van de Whey Protein van Bodylab!

 

BL24-declaration-whey-protein-bag

 

Prijs/kwaliteit?

Voor 2.0 kg Whey Protein betaal je normaal gesproken €34,90, maar nu sla je hem in voor €28,25! Hoe meer je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Check daarvoor even deze link!

Een dosering weegt 35 gram en dat betekent dus dat je uit 2.0 kg zo’n 57 doseringen kunt halen.  Dat komt neer op €0,49 euro per shake. Oh, en wat is nou €0,49 euro? 10 snoepjes bij de kruidvat, 1 slok bier of een snicker? Dan hou je trouwens nog 10 cent over, haha!

Meer info of bestellen? Dat kan hier!

 

 

Review // Bodylab Whey Protein
Verpakking8.5
Smaak7.9
Prijs/kwaliteit7.5
Samenstelling8
8Overall Score
Reader Rating: (22 Votes)
7.7

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

5 Responses

  1. Marvin

    Ik ben ook tevreden over deze eiwitshakes van Bodylab. Merk ook in mijn omgeving dat steeds meer mensen overstappen naar Bodylab 🙂

    Reply
  2. Renata

    Ik vind deze shake niet fantastische, blijft veel te dun en lijkt daardoor meer op melk met een smaakje ipv op een shake.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.