Zoals je wellicht weten bespreken we vaker producten die we bij Bodylab voorbij zien komen. Ze blijven hard aan te weg timmeren & innoveren en dit keer kwamen we de ”slim caps” tegen. Capsules die zouden helpen bij gewichtsbeheersen en vetverlies? Wij waren benieuwd en vertellen je er wat meer over!

Wat zegt Bodylab zelf?

  • Bevordert de energiestofwisseling (vit. B6)
  • Helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen* (EGCG)
  • Ondersteunt de normale (vet-)stofwisseling (chroom)

 

Hoe zit dat dan?

Vitamine B6

Vitamine B6 is belangrijk voor ons stofwisseling en dan vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Op aminozuren zullen we in een later artikel nog een dieper ingaan, maar in feite zijn het de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en deze hebben we nodig voor de groei, bloedaanmaak en de goede werking van ons immuunsysteem & zenuwstelsel.

Vitamine B6 kun je vinden in vlees, vis, brood, eieren, graanproducten, aardappelen, peulvruchten, groente, melk, melkproducten en kaas.

 

ECGC

Supplementen met groene thee extracten worden veel gebruikt wanneer gewichtsbeheersing wordt nagestreefd. Groene thee bevat EGCG (Epigallocatechin gallaat) en dit zou al sinds zo’n 50 eeuwen geleden in China worden gezien als traditioneel geneesmiddel en gezonde drank.

Deze Slim Caps van Bodylab bevatten dit extract en ondersteunen gewichtsbeheersing. Ze bevatten 240mg groene thee extract, waarvan 50% EGCG is. Deze capsules worden vaak gebruikt als aanvulling op de dagelijkse voeding en 1-3 capsules per dag is al voldoende voor het gewenste effect. Deze dosering staat ongeveer gelijk aan het drinken van vier koppen groene thee.

 

Chroom

Hierbij hebben we het natuurlijk niet over de prachtige sierlijsten van een auto, maar over Chromium (kortom Chroom. Chroom speelt een rol bij de werking van insuline in het lichaam en de koolhydraatstofwisseling. Chroom zit in groenten, fruit, volkoren graanproducten en in mindere mate in vlees en zuivelproducten.

Hoe gebruik je Slim Caps?

Bodylab verkoop de Slim Caps in een verpakking van 45 stuks en geeft aan dat 1-3 capsules per dag voldoende werking zou geven. Je kunt in deze gevallen dus 45-15 dagen doen met een verpakking Slim Caps. Er wordt geadviseerd om deze dosering verspreid over de dag in te nemen en om de dosering niet te overschrijden. Meer is niet altijd beter!

Let hierbij wel op dat de capsules zo’n 200mg cafeïne per capsule bevatten. Dit is dus niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn en/of borstvoeding geven. De basis voor een gezonde levensstijl is dan ook goede voeding & voldoende training. Supplementen zijn extra’s!

Prijs

De Slim Caps kosten nu €9,90 voor een verpakking van 45 capsules. Mocht je er 3 per dag gebruiken, waarmee je dus 15 dagen vooruit kunt, betaal je slechts €0,66 euro per dag dat je gebruik maakt van de capsules. Neem je er slechts 1 per dag? Dan kost het je €0,22 euro per dag.

 

Tip

Ken jij ”7 days slimming pakket” al? Wellicht een mooie combinatie en we schreven er eerder al een review over. Die kun je hier vinden!

 

Ben je nu benieuwd naar meer informatie omtrent dit product?

Bekijk dan hier de productpagina van Bodylab eens!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.