De zomer komt eraan & we beginnen langzaam zenuwachtig te worden. Het excuus dat we aan het bulken zijn hebben we nét te lang doorgetrokken en dat wintervachtje mag er nu wel af. We willen allemaal wat afslanken om die paar kilootjes teveel kwijt te raken, toch? Bodylab komt met een 7 days slimming pakket om je een kickstart te geven. Een steuntje in de rug om het daarna weer helemaal zelf op te pakken om vol vertrouwen naar de zomer en jouw zomershape toe te werken. Benieuwd?

Het 7 dagen slankpakket bestaat uit een combinatie van 3 verschillende producten met verschillende functies. De maaltijdvervanger helpt je afslanken tijdens een energiebeperkt dieet en ”Hunger Block” ondersteunt een evenwichtig eetpatroon en voorkomt overmatig eetgedrag. Daarnaast ondersteunen de ”Green Tea capsules” gewichtbeheersing. Deze combinatie zou dan ook moeten zorgen een helpende hand bij het verminderen van lichaamsvet. Let hierbij wel op dat het allemaal niet vanzelf gaat. Jouw intrinsieke motivatie is nodig om echt te knallen. Natuurlijk!

Samengevat:

  • Helpt je afslanken tijdens een energiebeperkt dieet (Maaltijdvervanger)
  • Ondersteunt een evenwichtig eetpatroon (Hunger Block)
  • Voorkomt overmatig eetgedrag (Hunger Block)
  • Helpt bij het verminderen van lichaamsvet (EGCG)

 

Hoe werkt het plan dan?

Het programma van Bodylab laat je twee maaltijden per dag vervangen door hun ”meal replacement shake” die je combineert met ”hunger block” & ”green tea”. ‘s Avonds consumeer je een normale avondmaaltijd waarbij je voldoende verse groenten en fruit eet. Ook hierbij neem je een capsule ”hunger block” om overeten te voorkomen. Natuurlijk mag je als tussendoortje nog een stuk fruit eten & kun je water, light/zero frisdranken, zwarte koffie en thee zonder suiker drinken. Let bij het gebruik van de supplementen wel even op de gebruiksaanwijzing zodat je alles juist gebruikt.

Hier kun je trouwens meer informatie vinden over de ”meal replacement shake”. Oh, hier ook nog een review van ”hunger block & grean tea”!

Hoeveel calorieeën krijg ik dan eigenlijk binnen?

Tijdens deze 7 dagen zit je qua calorie-inname rond de 1500 kcal per dag. Wanneer je al wat spiermassa hebt en regelmatig sport zit je onderhoud waarschijnlijk rond de 2000-2500 en dat is dus een stukje hoger dan die 1500 kcal. Hierdoor creëer je een tekort waardoor je uiteindelijk gewicht zult verliezen. Moet je dit programma dan maanden volgen? Nee, kijk vooral waar je je goed bij voelt en verleng het tot maximaal 28 dagen.

Een schema maken op basis van een aantal calorieën is maatwerk en daarom kunnen wij niet zo 1,2,3 zeggen of jij 1800, 2000 of misschien wel 3000 kcal per dag mag consumeren om op gewicht te blijven, af te vallen of aan te komen. Mocht je dit willen uitrekenen? Google dan eens op ”onderhoud kcal uitrekenen in combinatie met activiteitsniveau” om een gerichter beeld te krijgen. De klantenservice van Bodylab wil je ook adviseren mocht je daar behoefte aan hebben! 🙂

Samenvatting!

Het 7 dagen slank pakket bestaat uit een aantal Bodylab24 producten die we eerder al kort toelichten en waarvan je hopelijk de reviews hebt gelezen. Kort samengevat bevat het dus het volgende;

– 2x Meal Replacement Shake (14 sachets)
Shakebeker
Hunger Block
Green Tea

Super voordelig
Als je ervoor kiest om de verschillende producten los van elkaar te kopen kost dit jouw €50. Kies je voor het 7 dagen slank pakket dan haal je de complete deal voor slechts €34,95 in huis! Op deze manier profiteer je dus van extra voordeel & maak je een mooie start richting de zomer.

Benieuwd naar de pagina van deze deal? Check hem hier!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.