Een tijd geleden kocht ik een mooie en nette tas van Adidas om te gebruiken voor mijn werk. Laptop erin, opladers en alle andere dingen die ik nodig heb om een dag door te komen. Vergeet ik iets? Ja!

Loop je er prima bij loop je toch nog met zo’n felgele tas te zeulen met daarop heel groot ”hallo Jumbo”. Jammer… maar we hebben een oplossing!

Mealpreppen, sporten en op mijn eten letten past perfect in mijn levensstijl. Dat gekloot met tupperware bakjes in tasjes proppen, als hij opengaat een tas vol eten zonder bakje… Nee, er moest toch wat anders zijn?

Een tijd geleden waren wij bij de opening van de LabellaMafia store (Herenstraat 32, Amsterdam) en daar viel mijn oog op een hoekje met 6Pack bags, waarvan ik de 6PACK BAG Exhibition 500 uitzocht.

 

sixpack bag side shot revised homepage

Wat is daar dan zo speciaal aan?

 • 5 tupperware bakjes om je meals in te preppen.
 • 1 Sports nutrition bakje om je supplementen mee te nemen.
 • 3 gel packs waarvan 1 grote en 2 kleine om je meals gekoeld te houden.
 • Vakjes binnenin voor je portemonnee, sleutels en/of telefoon.
 • Ruimte voor een 17” laptop.
 • Luxe schouderbanden + strap voor over je borst als dat nodig is.
 • ps. geen excuses meer om je meals niet mee te nemen 😉

 

sixpack bag inside shot revised

 

Hoe handig is deze tas als je op weg gaat?

Dit is een van de grootste modellen die 6pack aanbiedt maar ik vind hem erg gebruiksvriendelijk. Hij weegt ongeveer 4kg en qua afmetingen vind ik hem prima! Hij meet 30,5 cm L x 30,5 cm B x 51 cm H. Niet klein maar met met een laptop -en Jumbotas zuilen is lastiger haha.

De tas is misschien wat aan de grote kant maar ideaal als je een dag op pad gaat of gewoon naar je werk. Al je meals bij de hand, je kunt je laptop en andere benodigdheden makkelijk kwijt en hij ziet er kwalitatief ook super uit.

Wellicht ben je zelf benieuwd naar een van de tassen van 6Pack bags maar lijkt deze je wat groot. No problem, ze hebben super veel keuze voor mannen en vrouwen. Als je geïnteresseerd bent kun je hier een kijkje nemen!

sixpack bag front revised

Prijs

Een 6Pack bag is niet goedkoop maar het geld zeker waard. Ik kocht de grootste variant en die kostte me €199,99. Groter is vaak duurder dus er zijn natuurlijk meerdere prijscategorieën en voor iedere portemonnee of prioriteitenlijst is er wel wat.

€199,99 is op het hoog een flink bedrag als je het vergelijkt met een tas van de Jumbo maar de tas is echt goed uitgevoerd. Functioneel prima, ziet er goed uit en de kwaliteit krijgt echt een hele dikke voldoende.

 

 

Check hier alle bags!

 

 

 

 

 

Review // 6PACK BAG Exhibition Backpack 500
Service8
Kwaliteit9
Functionaliteiten8
Prijs7.5
Ruimte7
Diversiteit collectie8
7.9Overall Score
Reader Rating: (3 Votes)
8.3

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

3 Responses

 1. Marvin

  Ik red me prima met mijn ‘normale’ tas, maar dit lijkt me zeker handig voor mensen die veel onderweg zijn en vaak onregelmatige uren maken. Wel wat groot / lomp, weet niet of dat zo chill is..

  Reply
  • Jordi Sloots
   Jordi Sloots

   Gelukkig heb je meerdere soorten Marvin. Ik neem mijn laptop & camera mee dus dan is het wel te doen aangezien dat normaal twee andere tassen zijn haha.

   Reply
   • Marvin

    In dat geval komt zo’n grotere tas wel goed van pas ja. Beter dan met 6 verschillende tassen te kloten 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.