Hebben jullie het al gehoord? Reebok komt met een nieuwe schoen, de nano 6.0. Ik mocht hem laatst al testen op het Reebok Crossfit Event in Amsterdam!

De dag begon bij Perrysport Amsterdam, aan de Overtoom. Toen ik aankwam stond de zaak al vol enthousiaste mensen die klaar waren voor de crossfit sessie in het Vondelpark. Het doel vandaag was het testen van de nieuwe Nano 6.0 Crossfit schoen. Na wat uitleg over de nieuwe schoen, begon de run naar het Vondelpark. Het was bloedheet in de stad, na de run was iedereen al uitgeput en toen moesten we nog echt gaan beginnen.

We moesten verschillende oefeningen doen, die men ook vaak tijdens crossfit doet, WOD. Ik ben geen crossfitter, dus voor mij was het nieuw. Erg leuk en lekker pittig :). Elkaar naar de overkant tillen, op de rug of de brandweermethode. 8x 20 sec opdrukken en squats. Het was een goede workout!

En de schoen? Die zat heerlijk. Goede balans, vastigheid en grip. Ik weet zeker dat je al je crossfit WOD’s met schoenveiligheid (zonder te slippen) uit kan voeren 🙂

Hieronder wat sfeerbeelden van de dag.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

Liefs, Elise

 

 

 

About The Author

Elise Groenheijde

Health, Food & Fitness lover. Wil personen inspireren voor een gezonde lifestyle. Live Love Eat Healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.