Wat heb ik een tóp weekend gehad! Afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd via Fit Dutchies door Reebok en Les Mills om mee te doen met de Les Mills Beach Workouts in het The Hague Beach Stadium in Scheveningen. Niet dat ik daar ook maar één minuut over na hoefde te denken, ik zei namelijk volmondig ja!

En go!
En zo werd het zaterdag, en stapte ik rond 8:00 uur ’s ochtends in de trein richting Scheveningen. Het was nog bewolkt, maar ik had goede moed wat betreft de zon.Toen ik bij het The Hague Beach Stadium aan kwam, stonden bloggers Ingèr en Mark al op mij te wachten, die mij een geweldige Reebok outfit gaven van de speciale Les Mills kledinglijn. Het was nu al een geweldige dag!

DSC06780

Ik had me van te voren ingeschreven voor de workouts: Body Balance, Body Combat en Circuit Training. De dag begon voor mij met Body Balance om 9:30 uur. Even heerlijk wakker worden met heerlijke stretches, een mooie combinatie van yoga afgewisseld met core training. Na een half uur kwam ik er ook achter dat ik dus de prijskaartjes vergeten was van m’n broek af te halen, dus zie hier de foto’s inclusief prijskaartjes. Charming, Esmee. Het zonnetje begon gelukkig tijdens onze zonnegroeten (ja, die deden we echt) al aardig door te komen!

Zonnetje erbij
Tussendoor chillde ik ‘m heerlijk in de zitzakken op het strand, keek ik naar de andere workouts en verbaasde ik me vooral over dat iedereen zo ontzettend enthousiast was. Ik werd omringt door personal trainers, fitness coaches en Les Mills people. Wat een heerlijke vibe zo met z’n allen!

IMG_1625Ik vreesde een beetje voor Body Combat, wat een mix was van verschillende vechtsporten die je eigenlijk ‘in de lucht’ doet, op z’n Esmee’s gezegd. Ik heb echt nog nooit geboxt of iets dergelijks, maar het was super leuk en ging nog best goed! En het was zwaaaaaar, maar volop genieten in de (inmiddels) volle zon op het strand.

#fitgirl
Samen met medeblogger Mark sloot ik de dag af met een circuittraining. We hadden onze naam als fitbloggers hoog te houden, dus dat werd de volle 200% geven. Oh men, het was zo zwaar! Ik vormde met Mark een duo, en we wisselden oefeningen als lunges, squat and press, burpees en push-ups af met sprintwedstrijdjes.FullSizeRender - kopie (2) Daarna was het tijd voor FOOD(!) en kon iedereen aanschuiven bij de barbecue, de perfecte afsluiting van een heerlijke dag vol workouts, zon en leuke mensen.

Wil jij ook meedoen met de Les Mills workouts? Kijk dan eens op www.lesmills.nl en kijk dan ook eens naar de sportkleding van Reebok, hier shop je ook mijn outfit!

(Ik heb echt al twee dagen belachelijke spierpijn, bedankt Reebok en Les Mills! 😉)

 

 

About The Author

Esmee Trouw
Blogger

Fitness en gymnastics junkie, food lover, running en yoga newbie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.