Nadat Herbalife vorig jaar 4 workouts organiseerde op bijzondere plekken, gaan we dit jaar 4 bijzondere sporten uitproberen. De eerste editie vond plaats met Carolina van Foodie-ness, Lotte van Fitgirlcode & Nicolaas van Urban Runners bij de Jump Freerun Academy in Den Haag! Voor, tijdens en na de workout gebruikten we verschillende shakes en sportdranken uit de Herbalife 24 sportlijn om zo het beste uit onze training te halen, waaronder CR7 Drive. Daarover later meer!

Tijdens deze onwijs toffe clinic kregen we les van een freerun kampioen & de eigenaar van Jump Freerun en dat was te zien. Wat een skills hebben deze mannen… Zouden wij na twee uur ook maar een klein beetje kunnen van wat zij demonstreren?We shall see!

We begonnen met een warming up die voor mij vrij onorthodox aanvoelde omdat hij wat speels was. Wel tof om eens te doen en om meteen je hartslag te verhogen terwijl je door de ruimte rent, kruipt en probeert elkaar te ontwijken, haha. Na deze warming up werd de groep in tweeën gesplitst en begonnen we aan een stuk techniektraining. Erg interessant om te zien hoe snel je bepaalde facetten van de sport, zij het met goede uitleg, op kunt pakken.

In mijn enthousiasme was ik niet meer te remmen en wilde ik alles uitproberen. Gelukkig werden we hierin geremd door de teachers en uiteindelijk resulteerden dit toch in toffe moves die we konden maken. Ik was verkocht en wil dit zeker vaker doen!

Na een kleine 2 uur waren we allemaal kapot, maar nog steeds vol enthousiasme. Herbalife voorzag ons voor, tijdens en na de workout van verschillende shakes en sportdranken uit de Herbalife 24 sportlijn die je helpen om het beste uit je workout te halen. Een van de sportdranken die we tijdens de workout gebruikte was CR7 Drive.

Over de CR7 Drive zal ik jullie in onderstaande review meer vertellen. Lees je verder?

 

 

 

Wat is CR7 Drive?
Wellicht zie je hem al aankomen maar CR7 Drive is voortgekomen uit een samenwerking met Cristiano Ronaldo (profvoetballer; moeten we dit uitleggen?) en Herbalife. Het ontwikkelen van een drank die je helpt om zo lang mogelijk op het allerhoogste niveau te presteren, was het uitgangspunt van deze samenwerking. CR7 Drive was het eindresultaat!. Hoe dat zit lees je zo.

Wat kan dit voor mij betekenen?
Tijdens je workout verlies je vocht en je levert natuurlijk een krachtsinspanning. CR7 Drive is gemaakt om je tijdens je workout te voorzien van brandstof zodat je langer op het gewenste niveau kunt presteren. De combinatie van koolhydraten-elektrolyten worden snel opgenomen en kunnen daardoor snel brandstof leveren. Dit kun je dus goed gebruiken op het moment dat je gehydrateerd wil blijven en je vermoeider raakt door de inspanningen.

Hoe is de smaak?
De smaak van dit drankje is Acaï berries en gelukkig is deze niet te zoet. Die té zoete smaak vind ik altijd een afknapper bij supplementen en daar is dus aan gedacht!

Zeker bomvol calorieën?
Nee, dat valt echt mee hoor! Per dosering van 27 gram (2 lepels) levert CR7 Drive 97 kcal. Die 97 kcal zijn opgebouwd uit 23 gram koolhydraten waarvan 18 gram suikers. Verder geen eiwitten of vetten en zo’n 0,6 gram zout en vezels.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie willen over dit product of gebruik willen maken van een handige prestatieplanner? Check dan deze website eens en stel ons vooral vragen als je die hebt!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.