We sluiten 2018 bijna af en een druk 2019 staat alweer voor de deur. We zijn al bezig om afspraken in te plannen, werk voor te bereiden om een paar dagen vrijaf te kunnen nemen in de decembermaand en alles blijft tegelijkertijd maar doordraaien. Rust pakken vinden we lastig en zelf merk ik dat ik mezelf meer rust gun wanneer ik productiever werk. Ik reis veel en wanneer je in een vliegtuig stapt is dat fijn, in een auto wat minder aangezien dat vaak tijdsverlies is. 

Naast marketingcampagnes zijn wij met Fit Dutchies ook veel met content creatie bezig en wanneer we niet bezig zijn met camera’s of eten, werken we op een laptop. Sinds twee weken werken we met de nieuwe HP Pavilion X360; een compacte 2-in-1 laptop die je ook als tablet gebruikt en daarmee erg gebruiksvriendelijk is. Easy to carry en erg handig als je met klanten even snel door wat foto’s wil scrollen of aantekeningen wil maken tijdens een meeting.

What’s so special?

Allereerst is een 2-in-1 laptop erg handig aangezien een tablet soms gewoon chiller in de hand ligt én je er dus ook op kunt tekenen. Als chaoot is het bijhouden van een telefoon, een laptop, agenda en een notitieblok een echte uitdaging. Je aantekeningen kunnen uittypen én uittekenen op hetzelfde device is voor mij echt een uitvinding om alles netjes geordend te houden. Zo kan ik ook de volgende meeting mijn zaakjes netjes geordend tevoorschijn toveren en daarop voortborduren. Dit scheelt mij dan weer tijd om die papierhandel te ordenen. Lesje productiveit toch?

Waarvoor te gebruiken?

De specialisten van Coolblue raden deze laptop aan wanneer je geen super zware bewerkingsprogramma’s draait en wilt internetten, mailen, tekst verwerken en bijvoorbeeld wil Netflixen. Ook niet onbelangrijk in het kader van productief bezig zijn, haha!

Werk je met zware bewerkingsprogramma’s zoals Adobe Premiere Pro om video’s professioneel te editen? Dan heb je wellicht een betere processor nodig, maar die zijn wat duurder. Hier kun je bijvoorbeeld dezelfde laptop vinden met een i7 processor. Foto’s bewerken kan deze HP Pavilion wel en afhankelijk van je software moet je dat aardig lukken. Bij fotobewerking zijn realistische kleuren erg belangrijk en daarom ben ik ook fan van het IPS-scherm. Dit IPS-scherm zorgt voor realistischere kleuren en dat is echt een voorwaarde voor mij. Dus met deze laptop kun jij na een shoot in de trein alvast een start wil maken. Score!

Ben je benieuwd naar alle specificaties? Bekijk die dan hier!

Hoe goed is deze HP Pavilion?

Na deze 2-in-1 laptop een tijdje te hebben geprobeerd valt vooral het gebruiksgemak op. Waar ik altijd dacht dat een 2-in-1 laptop onnodig was en vooral een ”hebbedingetje” heb ik ondervonden dat het daadwerkelijk veel voordelen heeft. Super compact te gebruiken, makkelijk op te tekenen en ook wanneer je bijvoorbeeld in een vliegtuig of trein zit met weinig ruimte kun je gewoon lekker op je schoot werken. Met mijn laptop zit ik dan vaak met het scherm tegen de stoel aan waardoor je je nek in allerlei vreemde posities moet manoeuvreren om alsnog lekker te werken.

Qua werk gebruik ik voornamelijk Word en een fotobewerkingsprogramma en dat ging prima. Afhankelijk van de grootte van de foto’s ging het inladen prima en ook het bewerken ging beter dan ik vooraf had verwacht.

Kortom; voor mij een ideale laptop on-the-go die je zo in je tas stopt omdat hij compact, licht en gebruiksvriendelijk is.

Ben je benieuwd naar deze laptop en wil je graag meer informatie?
Check deze dan hier!

Advertisement

Productiviteitsboost in 2019: HP Pavilion X360
Specificaties7.5
Prijs8.5
Service9
Gebruiksgemak8.5
8.4Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
9.6

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.