Pizza is life & die quote is mij op het lijf geschreven. Zonde dat pizza’s too bad voor je macro’s zijn en los van de calorieën ook erg vet. Er moet toch een oplossing zijn? Wij bestelden pizza’s bij MuscleFood dat sinds kort actief is op de Nederlandse markt & willen die ervaring graag met je delen. What’s so special about these pizza’s buiten dat ze bomvol eiwitten zitten?

What’s it?
Een steenoven pizza met een dunne bodem, tomatensaus, gegrilde kip, licht pittig rundvlees & Serrano ham die ook nog eens is bestrooit met mozzarello & betere macro’s dan een normale pizza.. Amen!

MuscleFood is nieuw op de Nederlandse markt en laat zich meteen horen. Buiten een breed aanbod aan heerlijk vlees hebben ze ook producten die mij als bourgondiër, ”can you see it?”, erg gelukkig maken.

ps: de pizza is ook nog eens gluten-free!

 

Macro’s
We gaven al aan dat deze pizza goede macro’s heeft en daar zullen we nu wat details van laten zien. Een hele pizza levert 658 kcal & bestaat 76 gram uit eiwitten, 30 gram koolhydraten en zo’n 13 gram verzadigde vetten. Pretty good, toch?

Hoe dan? De bodem is namelijk niet gemaakt van deeg maar van natuurlijke proteïne uit erwten. Whut!? Ik moet toegeven dat ik dit pas te weten ben gekomen toen ik wat meer research deed naar dit product. Bizar toch?

Smaak
Dit is niet de enige pizza smaak die MuscleFood op de website heeft staan, maar naar mijn mening heel erg lekker. ”Mighty Meat” is zeker niet gelogen en dan ook een echte aanrader. De bodem is zoals je hierboven las geen gewone bodem, maar smaakt prima.

Het feit dat deze pizza, voor mij, macro-friendly is maakt het feest compleet en ik voelde me dan ook niet schuldig na het eten. Normaal ook niet, maar nu nog minder haha.

Benieuwd naar wat andere smaken? Check ze hier!

 

 

FREE PIZZA!
Wil jij deze pizza proberen? Dan kun je hier meer informatie vinden, maar er is meer. Probeer jij ook dit pakket met vlees uit? Gebruik dan kortingscode ”FITDUTCH15” & ontvang maar liefst 2(!) Mighty Meat Pizza’s for free.

Meer MuscleFood? Klik hier!

 

Pizza-lovers opgelet // Free MuscleFood pizza
Voedingswaarden8
Variatie smaken7.5
Smaak8
Service8.5
8Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
8.4

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

  1. FirstFloy

    I see you don’t monetize your page, don’t waste your
    traffic, you can earn additional bucks every month because you’ve got high quality content.
    If you want to know how to make extra bucks, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.