Bonuskaartje, Airmiles? Spaart u…? Nee schuddend onderbreek ik het standaard riedeltje van de vriendelijke caissière. Ik ben absoluut geen fanatieke spaarder, mits het om de was gaat. Toen mijn vriendin laatst in een gesprek vroeg naar mijn verzameling van pandapunten, brak mijn klomp. Gaat zij nu ook al beginnen?

“Nee hoor, daar doe ik niet aan mee”, zeg ik snel. De moestuintjes zijn het land nog niet uit of Lange Jan vraagt zich af waar ik blijf. Nee, die pandapunten gaan rechtstreeks naar het springende kind achter mij in de rij. Kan hij lekker aapjes gaan kijken. Mijn vriendin schiet onophoudelijk in de lach. Of ik dit serieus meen? Gezien mijn fronsrimpels ziet zij de ernst in van mijn onschuld en start haar verklaring.

Pandapunten zeggen namelijk iets over je seksleven. Voor elke seksloze maand, mag je een punt rekenen. Ben je student? Dan ben je al na slechts zeven piemelloze nachten een zwart-witte rakker rijker. De vergelijking is, na wat intrigerend onderzoek, mij nu ook duidelijk. Het lieflijke beestje gedraagt zich namelijk zo onschuldig als dat het lijkt; een drietal vrijpartijen per twee jaar is hoogst uitzonderlijk en daar kan zelfs de voorgeschotelde pandaporno geen verandering in brengen. Helaas pandakaas.

Mijn vriendin ben ik eeuwig dankbaar. Alles valt en staat met deze pandawetenschap.
Daarbij wil ik Albert Heijn complimenteren gezien het feit dat zij, ongeacht de schuine betekenis van een trend, hier lekker op inspelen. Een maand geen Lange Jan en je moestuintje staat er prachtig volgroeid bij, +1.

 

5 ebooks & 155 recepten voor maar €27!

Check hier de preview!

ebook proteïnerijke recepten

About The Author

Tess Fluit
Columnist

Hi, ik ben Tess Fluit, 21 jaar oud en studente Media, Informatie & Communicatie (MIC). Daarnaast ben ik trendwatcher, columniste in spé en een basic-goeroe!

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.