Het is je vast niet ontgaan dat Body&Fitshop de korting marathon heeft gelanceerd. Natuurlijk betekent dit dat er héél veel producten extra goedkoop de deur uit gaan. Maar… wat kun je er mee? Onze heerlijke recepten maken natuurlijk! Hieronder zal ik een paar producten vermelden met grote kortingen én er een link bijzetten waar dit product gebruikt is in een heerlijk recept van Fit Dutchies!

1. PB2 Pindakaas poeder
Deze mag echt niet ontbreken in je supplementencollectie guys! Wat je er mee kunt maken? Heerlijke PB2-muffins, gezondere nasi of bij je zoete aardappels!

2. Pure cacao poeder
Niet echt een hoofdproduct maar is wel lekker om bijvoorbeeld door je pannenkoeken te doen! Een receptje hiervoor vind je hier!

3.  Kokosnootolie
Onmisbaar voor al mijn recepten. Gezonder dan andere oliën en ik vind het nog lekker ook! Hier ga ik natuurlijk geen linkje bijzetten omdat het in bijna alle recepten zit.

4. Walden Farms zero calorie siroop
Een heerlijke siroop voor over je pannenkoeken als vervanging van normale stroop bomvol calorieën?  Bij dit recept voor eiwitpannenkoeken heb ik het gebruikt!

5. Garmin Vivofit
Je progressie bijhouden? Deze activiteitstracker geeft je doelen aan, gaat 365 dagen per jaar mee zonder opladen en gaat jou helpen je doelen te bereiken. Daarnaast kan hij nu met een leuke korting voor jou zijn. We schreven er eerder hier al een stukje over!

Niks naar je zin? Er zijn ongeveer 200 producten die met korting verkocht worden bij de korting marathon. Benieuwd? Je kunt ze hier allemaal bekijken! Ga je liever direct naar een van de bovenstaande producten? Klik dan op de titeltjes.

Shop ze!

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.