Vandaag is de ultieme cheat een Nutella muffin met Milka Oreo & Johnny Doodle Fugde! Benieuwd hoe je hem maakt? Check hieronder de how-to!

nutella muffins

 

 

Wat hebben we nodig?

  • 100gr Nutella
  • 20gr Bloem
  • 1 Ei Maat L

Kies daarnaast je eigen vulling. Dus bijvoorbeeld Oreo, Milka, pralines, pindakaas of een banaan.

 

 

Hoe maak je het?

  • Mix alle ingrediënten een paar minuten door elkaar
  • Verwarm de oven voor op 180°
  • Zet de muffins zo’n 20 minuten in de oven

Calorieën zonder vulling 
Calorieën: 706 gr
Koolhydraten: 71 gr
Proteïne: 16 gr
Vet: 37 gr

 

Heb jij ons boek al gezien?

fit dutchies - gewoon is fit genoeg

About The Author

Dennis van der Wal

Het is mijn doel om zo fit mogelijk te blijven en toch elke dag te genieten van een lekker maaltijd. Ik ben actief met voetbal en fitness. Voorheen heb ik altijd bij Pec Zwolle en Cambuur Leeuwarden gespeeld en tegenwoordig ben ik actief bij de amateurs van Sparta Nijkerk. In de sportschool zit ik gemiddeld twee tot drie keer per week. Met deze wekelijkse cheatmeal hoop ik jullie inspiratie te geven onder mijn alterego Junkfoodstar!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.