Thrrrrrrrrrrrrrrrrrrowback Thursday! Oké wow. WOW. Oké. Ik heb echt iets geweldigs meegemaakt. En dan ook écht geweldig. Begin januari kreeg ik post van Nike. Nou ja, eigenlijk van Jordi. Fit Dutchies was uitgenodigd voor een Nike Running event!

En dat was me een partijtje cool. Ik moet nog steeds bijkomen. Ik heb zelfs twee dagen er na niet kunnen slapen van de adrenaline, want dit is wel een van de coolste dingen die ik in m’n leven heb meegemaakt. En ik overdrijf écht niet. Mooiste dag in m’n leven.

esmee trouw op nike running event

Vorige week dinsdagmiddag begon mijn reis naar het Olympisch Stadion in nultwint.. uh, Amsterdam. Ik was al een paar dagen ziek, zwak en vooral misselijk, maar ik zou koste wat het kost naar dit event gaan!
Ik werd voor de ingang van het stadion opgewacht door Nike people, die me naar een geweldige ruimte brachten met een sapbar, schoenenafdeling en massagetafels met fysio’s waar ik vooral gebruik van moest maken. Ik werd meteen meegenomen naar de afdeling van de Nike schoenen, waar mij een perfect paar hardloopschoenen werd aangemeten. Heaven!

esmee schoenen

Alsof dat nog niet genoeg was, ik was al mega happy dat ik die schoenen überhaupt aan mocht, werd ons verteld dat er boven ook nog een verrassing was. En daar hing het. Een personalized running outfit van Nike, and it was love at first sight.

Daarna hup naar beneden om tig selfies te maken met Christel, Carmen en Merel voordat we de baan op moesten. Het plan was om drie kilometer hard te lopen en dat werd getrackt, zodat we daarna ons eigen schema voor de tien kilometer in mei (We Run Amsterdam) zouden krijgen. Ik vond het helemaal prima, tot het derde rondje op de baan. Ik voelde me met de minuut zieker worden, dus besloot ik even een stukje te wandelen. Super vervelend, maar ik sta liever bekend als “De Loper” dan “De Barfer”. Met nog even een eindsprintje rende ik uiteindelijk drie kilometer in zeventien minuten, en zo ontving ik vandaag het schema voor de beginnnende loper in mijn mailbox. Ok bye.

CLE_9625_raw

Terug naar de mooie ruimte waar ik even kon bijkomen van wel-drie-hele-kilometers en mijn bijna barfavontuur. Daar hoorden we dat we nóg een verrassing konden verwachten boven. Er hing een prachtige outfit van Nike Tech met matching shoes klaar voor ons! Natuurlijk ook helemaal gepersonalized en inclusief handdoek en douchespullen van Rituals. Tijd voor een douche met alle meiden, om daarna warm en schoon in onze nieuwe outfits te schieten!

IMG_1562

Als kers op de taart werden we naar Magazzino gebracht, waar we gingen kokkerellen met de enige echte Rens Kroes! Wat is zij ontzettend tof en mooi en leuk en aardig. En wát een dag!

esmee rens kroes

Nike, bedankt voor deze TOP dag! Jullie mogen me best vaker uitnodigen, zeg maar.

P.S. Worden jullie al gek van alle Nike outfits op mijn Instagram pagina? I can’t stop wearing them!

About The Author

Esmee Trouw
Blogger

Fitness en gymnastics junkie, food lover, running en yoga newbie.

4 Responses

  1. Maurits

    Wauw! Tof!
    Toch altijd het idee dat alleen vrouwen voor dit soort evenementen worden uitgenodigd. Klopt dat ook?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.