Oke, ik geef het toe. Stiekem deed ik een klein vreugdedansje toen ik hoorde dat ik de nieuwe Fit Dutchies blogger mocht zijn. Ik ben al een tijdje veel bezig met sport en vind bloggen leuk om te doen. Dus dan is dit best perfect toch? 

Nu hoor ik jullie denken. Wie ben jij dan? Let me tell you!

blogger Céline fit dutchies

I am the new Fit Dutchies blogger

Ik ben Céline, ik ben 20 jaar en dus de nieuwe Fit Dutchies blogger. Over iets meer dan een jaar ben ik als het goed is afgestudeerd van de opleiding Communicatie, waarvoor ik nu stage loop als content marketeer bij Red Banana. Het gezelligste online marketing bureau in het Zuiden 😉. Ik vind sporten heerlijk, eten natuurlijk ook, kleding ga ik nooit genoeg hebben en ik heb een prettige dosis humor!

Het begin van een verslaving

Nee. Ik heb geen mooi verhaal over hoe ik ben begonnen met fitness. Het was eigenlijk heel simpel: in april 2016 zat ik op kamers in Breda en mijn huisgenoten zaten heel veel op school terwijl ik super weinig contacturen had op mijn opleiding. Ik begon me dus nogal te vervelen. Dus toen besloot ik eens bij de sportschool om de hoek te gaan kijken. Na die ene keer was ik er eigenlijk niet meer weg te slaan! Ik leerde het een en ander van andere die er vaak aan het trainen waren en ik was om.

What doesn’t kill you makes you stronger

Maar let’s be honest de eerste paar maanden wist ik niet echt wat ik aan het doen was. Met als gevolg: een blessure aan mijn rug door het deadliften. Dit was een harde les, ik kon een paar weken niks. Vanaf toen ben ik meer ‘onderzoek’ gaan doen naar het trainen. Op Youtube vond ik een paar hele goede accounts die uitleg gaven over de juiste vorm bij het deadliften en squaten en meer. Want vorm is zó belangrijk, als het niet alles is bij het trainen!

blogger Céline fit dutchies

Hoe kom ik aan mijn gains?

Nu ben ik drie tot vier keer per week in de gym te vinden. Ik ben inmiddels zelfs schuldig aan twee sport abonnementen. No shame tho! Mijn workout split ziet er als volgt uit: legs, upperbody, legs en legs. Af en toe gooi ik op mijn legdays nog een paar buikspieroefeningen erachteraan. En ja, ik train mijn benen veel. Maar mijn bovenlichaam is nogal dominant ten opzichte van mijn onderlichaam qua spieropbouw. Vandaar dat ik mijn trainingen vooral op mijn benen richt. Wat ik helemaal niet erg vind want legdays blijven favoriet!

Sporten zonder muziek: een echte no-go

Maar, zonder muziek geen gains! Ik sport echt een stuk minder goed als ik geen eigen muziek kan luisteren. Dan ben ik gewoon veel te snel afgeleid. Waar ga ik op dit moment het lekkerst op? Broederliefde met Officieel. Heer-lijk! Afspeellijsten op Spotify als La Vida Loca en mijn eigen afspeellijst La Vida Lien luister ik standaard tijdens het sporten en thuis luister ik eigenlijk altijd naar de radiozender Funx. Ook ga ik graag naar festivals. Volgend jaar ga je mij sowieso vinden op Vestival, wat een top festival is dat!

Food is life

Ga ik nou een heel kopje besteden aan eten? Jazeker. Ik vind eten heer-lijk! Maar ik ben wel heel kieskeurig. Alles wat groen is vind ik eigenlijk niet lekker, tenzij ik het niet meer herken in een gerecht. Waar je mij zeker wakker voor mag maken? Spareribs! En dan vooral die van Rib’s Factory. Mijn beste vriendin en ik zijn daar vaste klant en de bediening weet al precies wat we willen hebben als we daar komen. Dat zegt wel genoeg denk ik toch? Oh, en taco’s! Anytime!

blogger Céline fit dutchies

Productief en soms niet zo productief

Dit hoekje heb ik gecreëerd in mijn slaapkamer, wat dus letterlijk mijn slaapkamer is want er staat verder alleen een bed. Ik heb een aparte kamer voor mijn kleren, lucky me! Ik vind mode namelijk ook super leuk. Be prepared voor leuke (sport) outfits! In dit hoekje ben ik te vinden als ik aan mijn blogs werk of als ik thuis werk voor mijn stage. Maar ik vind het ook fijn om hier gewoon een beetje te relaxen en op internet te kijken. Lees: op vier verschillende webshops mijn winkelmandje bomvol te gooien om vervolgens al mijn tabbladen te sluiten omdat ik het beu ben en maar te gaan netflixen. Who relates!?

Ik ben blogger over..

Als Fit Dutchies blogger wil ik jullie graag inspireren met goede workouts en oefeningen. Maar natuurlijk ook met blogs over voeding en toffe outfits. Heb je zelf verzoek nummertjes? Let us know!

Oh en nu je toch klaar bent met lezen. Check m’n instagram even: @celinecacchione 😊

About The Author

Céline Cacchione

20-jarige Communicatie studente. Is regelmatig te vinden in het krachthonk in de gym! Is gek op fashion én eet het liefst de hele dag door. Want food is life toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published.