We all know New Balance, right? Buiten de classics hebben ze nu een nieuwe sneaker uitgebracht met een multifunctioneel karakter; de New Balance247. Met deze schoen wil New Balance laten zien dat ons leven tegenwoordig zo nauw verweven is met sport dat dit zich in een schoen prima zou uiten. Dus, twentyfour-seven like 24/7? Yes!

Deze sneaker kun je op elk moment van de dag dragen en daar maakten wij gebruik van. Yvonne ging naar de gym met haar New Balance 247 black & white wmns en Jordi ging de stad in op New Balance’s 247 Orange voordat hij aan een urban workout begon.

Looks
De looks van deze sneakers zijn top. Simplicity is key? Het bekende design gecombineerd met een aantal colorways maakt deze schoenen echt af. Black&White, olive green & orange zijn onze favorieten, maar er is meer zoals je hier kunt zien!

 

New Balance:

”Morning, noon and night, our experiences inspire and shape who we are.

Constantly evolving with every step. Seeking out the new wherever we go.
Defining ourselves through fearless self-expression.
This is life in 247.”

 

 

Comfort
De schoen zit lekker en de demping is goed. Voor mijn workout door de stad met korte stukjes hardlopen, squats, burpees & push up is dit een heerlijke schoen. Je hebt bijna geen veiligheidslichtjes meer nodig ‘s avonds want met deze schoenen val je echt wel op! From AM to PM dus 🙂

Prijs
Voor een multifunctionele schoen met de looks van een casual schoen & het comfort van een schoen waarmee je zo de sportschool in kunt lopen voor een harde workout zijn ze heel netjes geprijsd! Voor €94,99 heb jij ze morgen in huis aangezien de verzending in dit geval gratis is bij Sneakers.nl. Handig!

 

Extra’s
Bij Sneakers.nl maak jij nu bij aankoop van een paar New Balance 247 kans op een city trip. Lijkt mij een leuk extraatje als je door alleen de looks nog niet overtuigd was, haha!

 

Benieuwd naar alle modellen of meteen bestellen?

Check hier Sneakers.nl!

New Balance 247 // WIN A CITY TRIP
Looks8.5
Comfort8
Prijs7.5
Service8
8Overall Score
Reader Rating: (4 Votes)
8.2

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.