Ook al hoeven we niet over de rode loper de sportschool in; stiekem is het voor ons toch wel een motivatie om een leuk setje sportkleding aan te doen. Ja toch, dames? Het liefst match ik mijn schoenen, sportlegging, sport BH en shirt met elkaar, maar aangezien ik zo’n 4 à 5 keer per week de sportschool in duik en ik ook nog eens van afwisseling houd, gaat mijn bankrekening langzaamaan protesteren. Hierbij dus een aantal tips om low-budget (oké en soms net iets minder low-budget) de sterren van de hemel te sporten.

Orange is the new black

Uhu, want kleurtjes mogen en alhoewel we Kings Day al achter ons gelaten hebben, mogen we best nog wel een keer lekker oranje uitpakken toch?! Ode aan ons Willempie. Maar echt waar, oranje kan altijd en vooral met die schoenen maak je je outfit helemaal af.

ImageProxy.mvc4

 1. Scapino (€12,99)
 2. H&M (€29,99)
 3. Berskha (€49,99)
 4. Hunkemöller (€6,99)
 5. Only (€19,95)
 6. Berskha (€12,99)

Spring time!

Geel is hot! En ook al heb ik stiekem een beetje gesprokkeld met de kleuren: jup, de band van de sport BH had best donkerblauw mogen zijn en de strepen op het windjack ook en de riemen van de tas ook, maar ondanks dat best een oké outfitje toch? We zullen het maar wijten aan mijn lichtelijke kleurenblindheid, of aan mijn perfectionisme? Hmm, misschien een beetje van beiden. Ach, als je de prijzen ziet ben je dat toch alweer vergeten! #yolo

ImageProxy.mvc3

 

 1. Berskha (€35,99)
 2. Only (€19,95)
 3. Zalando (€54,95)
 4. Forever21 (€12,99)
 5. Otto.nl (€28,95)
 6. Only (€12,95)

Zo groen als gras!

Ik ben echt een liefhebber van de kleur groen. Mijn hele kledingkast hangt zo’n beetje vol met alle tinten groen die er te bedenken zijn, maar tussen mijn sportkleren is weinig groens te ontdekken. Puur omdat ik eigenlijk nooit iets leuks kon vinden in het groen. Met een mega grote glimlach deed ik dan ook even een vreugdedansje toen ik onderstaande sport BH in de webshop van H&M vond. Ook al mocht de kleur best wat feller, ik vind hem tof! Hij is er trouwens ook in het grijs met roze. De schoenen zijn misschien wat minder low-budget, maar vind maar eens groene schoenen, die ook nog leuk zijn en ook nog wat van je bankrekening overlaten. Mission impossible.

ImageProxy.mvc2

 1. H&M (€14,99)
 2. H&M (€17,99)
 3. H&M (€24,99)
 4. H&M (€29,99)
 5. OTTO (€51,99)

Pretty pink

Dit is misschien wel mijn favo-outfit. Tja, ook hier word je toch weer helemaal happy van?! De sportleggings van H&M zijn wel echt mijn favoriet. Die hoge band in je taille is ideaal als je killer abs nog in ontwikkeling zijn en zorgt er tevens voor dat je niet ineens in je onderbroek staat te squatten. Been there, done that! Geintje, maar afzakken zal deze legging in ieder geval niet zo snel.

ImageProxy.mvc1

 1. The Sting (€15)
 2. H&M (€14,99)
 3. H&M (€19,99)
 4. Only (€12,95)
 5. The Sting (€7,95)
 6. Scapino (€29,99)

Wake up, kick ass, be kind, wear coral

Om nog even in de roze-tinten te blijven, hier nog een outfitje voor de pink lovers. Deze koraalroze tinten zijn net wat zachter dan het felle roze. Vooral de schoenen vind ik erg gaaf en als je weet hoeveel je ervoor betaalt, kun je het waarschijnlijk net zoals ik niet laten om ze in je winkelmandje te leggen. Ja ECHT, maar €24,99! Van Haren, you serious? Heb je een stabielere schoen nodig, omdat je bijvoorbeeld een beetje naar binnen of naar buiten loopt, kijk dan eens naar bijvoorbeeld de Cardio Ultra schoenen van Reebok. Deze geven je net wat meer stabiliteit en zijn ideaal voor groepslessen. Mocht dit niets oplossen voor je, dan raad ik je aan een bezoekje te brengen aan een podotherapeut. Last van je gewrichten willen we natuurlijk voorkomen!

ImageProxy.mvc

 1. The Sting (€12,95)
 2. Only  (€19,95)
 3. H&M (€19,99)
 4. H&M (€14,99)
 5. Van Haaren (€24,90)

Al met al is het dus een kwestie van goed zoeken om leuke en redelijk low-budget sport outfits te scoren. Oke, nu ben ik benieuwd: hebben jullie nog tips voor winkels met leuke low-budget sportkleding?

About The Author

Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published.