Ik ben gek op het naaktstrand, want: vrijheid is blijheid. Lekker de wind langs je tepelhof voelen razen en het zilte zeewater van je venusheuvel laten glijden. En niemand die in deze Adam en Eva setting raar opkijkt van een kromme pielemuis of een behaarde arie; het is namelijk een bepaald slag mens dat hier ligt. Een slag dat het menselijk lichaam omarmt zoals het is. En hoogstwaarschijnlijk bomen knuffelt, maar dat terzijde.

minpunten aan je pluspunten

Zo nieuwsgierig als ik ben, kijk ik ook op het naaktstrand mijn ogen uit. Over de rand van mijn dubbel D en door mijn UV-werende glazen, observeer ik het loslopende wild als een hyena op zoek naar sappig vlees. In mijn ooghoek zie ik een vrouw met prominent aanwezige borsten. De melktappen zijn van gelijke grootte en staan recht vooruit. Onze borsten tonen overeenkomsten. Het enige verschil is dat die van mij bijna op mijn handdoek liggen. Eentje links, de ander rechts.

En hoewel ik fel voorstander ben van een bh-loze samenleving, want: beter voor je borsten, voor vrouwen met een cup boven de eerste drie letters van het alfabet, is het haast onmogelijk. Het doet pijn en het is vet onhandig als je een flinke doorstapper bent. Om maar te zwijgen over het levensgevaarlijke uitzwaai effect. Maar hey, dat is de natuur. En de zwaartekracht hou je niet voor de gek. Staar je dus niet blind op magazine-memmen, maar omarm de minpunten aan je pluspunten. Fijne dag.

 

Ja, ik wil hulp!

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Fit Dutchies biedt nu exclusieve coaching aan en er zijn voor groep 3 nog 5 plekken beschikbaar. Lees hier meer!

Betaling in termijnen is mogelijk!

coaching fit dutchies

 

 

About The Author

Tess Fluit
Columnist

Hi, ik ben Tess Fluit, 21 jaar oud en studente Media, Informatie & Communicatie (MIC). Daarnaast ben ik trendwatcher, columniste in spé en een basic-goeroe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.