Hoi Fit Dutchies!

Wist je dat wij een super actief Instagram account hebben? Op @fitdutchies posten we dagelijks fotootjes van lekker eten, fit people en grappige fitness plaatjes!
Ook heeft het hele team een persoonlijk Instagram account.Mijn account @iroos staat vol met fitness- en food foto’s.

Ik geef je een korte samenvatting van mijn week aan de hand van mijn laatste Instagram foto’s, kijk je mee?

photo7

Vorige week kreeg een van mijn vriendinnetjes haar PhD! Mijn zusje Louise en ik trokken onze jurkjes en hakken graag uit de kast! Op deze foto deden we nog even snel ons haar goed, haha.

photo6

Op vrijdag at ik heerlijk sushi bij restaurant Fugu in Rotterdam met Suus, een van de meiden van #Fitgirlcode.

 

 

photo5
Boom! Strike a pose! Ik houd ervan om regelmatig foto’s van mijn lijf te maken, om te checken of er al een beetje vooruitgang in zit 😉

photo3

Een lesje boksen van Mike (van Blueprint Personal Training) sla ik niet af! Ohhh wat was dat zwaar! Boksen is een van de beste manieren om je conditie op te bouwen. En ik had flinke spierpijn in mn armen, rug en buik. Op mijn Instagram vind je het filmpje.

photo4

Alleen trainen is ook heerlijk: ken je de NTC app van Nike? Deze staat vol met super pittige workouts. De app is gratis!

photo1

Deze week heb ik avonddiensten en ik ga graag goed voorbereid op pad! Hier zie je twee avondmaaltijden (pangasius, aardappel en groenten) met een aantal favoriete snacks: kokoswater, een eiwitreep, fruit, en bananenbrood. Het recept van het banaan-kokosbrood vind je hier.

photo2

Yum! Ik probeerde eens een bieten smoothie (bietjes, nectarine, rijstemelk, whey poeder, chia zaadjes), en hij was heerlijk. En check die kleur!

Tot zover mijn overzichtje!
Vind je het leuk om mij op Instagram te volgen? Kijk dan op www.instagram.com/iroos

Fijne dag!

x

Roos

 

About The Author

Roos Kranenburg

Ik ben vorig jaar 12 kilo afgevallen door te trainen met zware gewichten en gezond te eten. En ik vind het heerlijk! Nu werk ik aan een nog fitter, sterker lijf. Ik ben er al-tijd voor in om iets nieuws te proberen!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.