Laten we voorop stellen dat smaak één van de belangrijkste dingen in mijn leven is. Als Brabantse Bourgondiër hou ik van heerlijk eten, drinken en uiteenlopende smaken. Hiermee experimenteren is dan ook iets wat ik graag doe & juist daarom vind ik de achterliggende gedachte van deze blog zo leuk. Ik ga namelijk op zoek naar de 8e smaak van Spa ”Touch of” en daarbij heb ik jouw hulp nodig. Doe je mee? Dan win jij misschien wel een weekendje weg voor 2 personen naar de bron van Spa!

Stapje terug! In dit artikel vertel ik je welke smaak ik via spa.nl/kiesjesmaak zal aanbevelen bij Spa & ook waar dat die keuze vandaan komt. Klaar voor wat background info over mijn leven en inspiratiebronnen?


Where it all started

Als jong ventje ben ik samen met mijn zusje en ouders opgegroeid in Eindhoven en 25 jaar later ben ik daar nog steeds woonachtig. Een grote stad met de feeling van een plek waar iedereen elkaar kent en gemoedelijk met elkaar omgaat. Dat is toch ideaal? Een mengelmoes van culturen, geuren, architectuur en smaken. Alleen die temperatuur in Nederland, hè? Eventjes er vanuitgaande dat het niet elk jaar zo lang warmer dan 30 graden gaat worden, haha!

 

Viva España!

Zoals je waarschijnlijk weet ben ik gek op Spanje en alles dat met Spanje te maken heeft. Voor mij is Spanje het beloofde land aangezien ik zo’n 4 keer per jaar naar Spanje reis voor vakantie, opdrachten of om daar te werken vanaf mijn laptop. Op het moment dat ik dit schrijf lig ik namelijk op het Spaanse strand. Want hey, inspiratie is everywhere, toch?

Waarom Spanje zo bijzonder voor me is? In Spanje vind je namelijk overal kraampjes en winkeltjes met eten, drinken en exotisch fruit. Dat lekker eten en drinken zit bij de Spanjaarden zo verweven in de cultuur en dat trekt me enorm aan. Hele families die op zondagavond samen eten en tot diep in de nacht wijntjes drinken. Heerlijk, toch?

 

Mijn inspiratiebron?

Ik kom nu al zo’n 15 jaar in het plaatsje Calella de Palafrugell, zo’n 100km ten noorden van Barcelona, en dat voelt voor mij echt als tweede thuis. Om fit te blijven heb ik hier mijn hardlooproutine en dat is een rondje van zo’n 6 kilometer langs het strand, over het strand en langs de bergachtige kust met een hoop traptreden. Na deze run zweet ik altijd even uit en loop ik langs mijn favoriete fruit -en smoothiewinkeltje. Daar staan een aantal vrolijke Spanjaarden die maar al te graag met smaken experimenten en elke dag weer een andere smoothie voor je maken.

Na heel wat hardlooprondjes en verrassende smakencombinaties ben ik er uit en dat is mede door mijn Spaanse vrienden!

Mijn Spa ”Touch of”!

Na tientallen smakencombinaties ben ik tot een conclusie gekomen! Bij alle smoothies en fruitcombinaties die mijn amigo’s voor me maakten, sprong de smaak van passievrucht er bovenuit. Een smaak die zowel zoet als tropisch is en mij meteen doet denken aan de plek waar ik zo graag kom. In Nederland kan ik de Spaanse zee bijna voelen wanneer ik ook maar iets proef dat met passievrucht is gemaakt. Die herinneringen die ik heb aan passievrucht en Spanje maken mijn keuze defitinief. Voor mij is ”passievrucht” de ideale 8e smaak van Spa ”Touch of”.

Zeg nou zelf, Spa ”Touch of Passionfruit”? Heerlijk, toch?

 

Kies je smaak!

In Nederland hebben we een video opgenomen om jou te laten zien hoe jij jouw ideale smaak kunt bedenken. Wij mixten er op los met Spa en diverse fruitsoorten om tot de ideale smaak te komen. We probeerden thuis onder andere Spa rood met watermeloen, galia meloen, ananas, aardbeien en mango. Uiteindelijk vonden wij dé smaak in Spanje, maar jij kunt je favoriete smaak gewoon invullen via spa.nl/kiesjesmaak!

Meer info? Check de website van SPA hier & kies je smaak!

 

 

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.