Als jullie ons al een tijdje volgen heb je de naam ‘’MENATWORKOUT’’ vast wel eens voorbij zien komen op onze Instagram. In deze blog gaan wij jullie vertellen wat de MENATWORKOUT precies is én…. hoe jij daar deel van kunt gaan uitmaken!

Samen met Men at Work gaan wij de MENATWORKOUT tot een succes maken en daarvoor zoeken wij personal trainers die bootcamp, boxing en/of yoga lessen kunnen verzorgen! Beroeps of omdat je sport gewoon ontzettend tof vindt? JUST START en mail ons via menatworkout@fitdutchies.nl!

MENATWORKOUT x FIT DUTCHIES

 

MENATWORKOUT
MENATWORKOUT zegt het eigenlijk al, maar er gaat in ieder geval gezweet worden & hard ook! Multibrand retailer Men At Work snapt dat gezond -en fitheid daarin belangrijke key items zijn. Met ‘’START SOMETHING’’ laten zij zien dat zij meer zijn dan een fashion store. Het vernieuwde concept geeft ruimte voor samenwerkingen met startende designers, het organiseren van een full fashion event tot een denim workshop.

Een tof concept waar beleving en elkaar ontmoeten centraal staan terwijl de klanten er ook nog eens fashionable bijlopen. Men At Work biedt een platform aan waar de doelgroep zich kan inspireren en ontwikkelen while looking good doing it. MENATWORKOUT is een beleving, een tof concept waarmee ze mensen willen motiveren om te starten. Waarmee? Wat jij wil, maar in dit geval bijvoorbeeld als personal trainer of bootcamp coach!

 

Christina Janssen menatworkout

Maar waarom hebben wij het op Fit Dutchies over de MENATWORKOUT? Because we’re part of it! Een hele tijd geleden kwam dit idee ter sprake bij Men At Work en als je het over sport hebt, denk je natuurlijk aan Fit Dutchies! Doordat wij mee werken aan de MENATWORKOUT biedt dat jou wellicht ook mooie kansen. Daarover later meer!

Lars Tegelaars Personal training x MENATWORKOUT

MENATWORKOUT Eindhoven
In januari was regio Eindhoven de gelukkige om dit project als eerste te mogen ervaren. 3 weken lang een aantal bootcamps, boxing classes & instore yoga lessons! Via onze social media en mail kregen we veel vragen of jullie in je eigen buurt ook niet aan de  MENATWORKOUT mee konden doen. Toen niet, binnenkort gelukkig wel…

10 steden, 30 trainers en heel veel enthousiaste deelnemers zullen de succesvolle pilot in Eindhoven een landelijk vervolg geven! In 6 weken gaan wij jou fitter maken en werken we naar een einddoel toe. Wat dat is? Dat houden we nog even geheim maar het gaat echt cool worden!

yoga menatworkout

yoga menatworkout

 

But.. we need you!

Ben jij een echte Fit Dutchie, kun of wil je graag voor een groep staan om een van de workouts te geven? Dan zijn we op zoek naar jou! Als je wilt starten in deze business bieden we jou heel graag een podium maar ook als gevestigde naam kun jij je plekje bemachtigen tussen de gelukkigen!

Zie jij jezelf de MENATWORKOUT samen met ons tot een succes maken en wil je jouw business als PT een boost geven?

Mail dan naar menatworkout@fitdutchies.nl voor meer informatie!

 

 

Meer foto’s?

Bart Koehorst menatworkout

boxing mawo

 

IMG_1006

 

instore yoga menatworkout

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.