Het laatste deel van de trainers die samen met Men at Work & Fit Dutchies de MENATWORKOUT tot een succes hebben gemaakt en dat nog 1,5 week doen! Benieuwd? Check de trainers van Maastricht, Groningen, Arnhem & Amersfoort hieronder!

 

TEAM GRONINGEN

Schermafdruk 2016-04-13 13.54.32

MEET BOXING COACH STEFAN ALFONS

Personal trainer en eigenaar van ‘Totally in Shape’. Naast personal training geeft hij bootcamp en kettlebell trainingen. Tijdens de MENATWORKOUT zal stefan jou meer laten zien van zijn andere grote liefde; boxing.

 

MEET YOGA TEACHER MARIANNE WILLEMS

Een actieve levensstijl is aan Marianne wel toevertrouwd. Haar dag begint ze het liefst in de gym en door dagelijks yoga te beoefenen én les te geven blijft ze in balans. Als Marianne Willems haar eerste les geeft op het strand van Mexico ben je toch ook meteen verkocht? Benieuwd naar de actieve yoga les? Can we count you in?

 

MEET BOOTCAMP COACH SUZANNE LUIJCKX

Meet Suzanne, de nuchtere Groningse verschijning met een passie voor sport & health. Zelf sport ze zo’n 6 keer per week en met haar enthousiasme wil ze dat tijdens de MENATWORKOUT op jou overbrengen. Ken je HIIT al? Na haar bootcamps zal je er over dromen!

 

 

 

TEAM AMERSFOORT

Schermafdruk 2016-04-13 13.54.19

MEET BOXING COACH CINDY VAN OOSTENBRUGGE

Ik ben al 12 jaar lang sportinstructrice en geef diverse freestylelessen, coaching en personal training. Al 7 jaar lang werk ik als zelfstandige en tevens heb ik mijn eigen studio waarin ik mijn eigen lessen geef en mensen coach op het gebied van sport, voeding, afslanken en lifestyle. Ik vind lesgeven en coaching te gek en probeer op deze manier anderen te inspireren en motiveren. Ik heb van hobby mijn beroep gemaakt en mijn beroep is tevens mijn hobby. Mijn motto is; “sportief, gezond & verantwoord” dit ga je terug zien tijdens de MENATWORKOUT BOXING.

 

MEET YOGA TEACHER LAURANNE BOES

Van kleins af aan ben ik al dag in dag uit aan het dansen en bewegen. Na het behalen van mijn uitvoerend & docent dans diploma ben ik lessen gaan geven in de sportwereld. Op deze manier hoop ik met mijn passie voor sport en gezondheid anderen te motiveren! Join jij mijn yoga class?

 

MEET BOOTCAMP COACH ANOUK LAMMERS

Mijn naam is Anouk Lammers, ik ben 2e jaars student communicatiemanagement. Hiernaast geef ik les in zowel de sportschool, als op de piste. Lesgeven en sporten zijn mijn passie. Ik streef ernaar om mensen uit te dagen en te motiveren. Mijn power of will kan je terug zien in de pittige bootcamp-les, die iedereen op zijn eigen niveau kan uitvoeren. Met de MENATWORKOUT zal ik je laten kennis maken met mijn enthousiasme. Beginner of gevorderde? Ik zie je graag in mijn workouts.

 

 

 

TEAM MAASTRICHT

Schermafdruk 2016-04-13 13.52.50

 

MEET BOXING AND BOOTCAMP COACH
RODERICK JANSEN

Bootcamp & boxing coach Roderick Jansen. Van jongs af aan gepassioneerd sporter en daardoor legio sporten beoefend. Studie sportwetenschappen aan de sporthumaniora KA2 afgrond, maar daarna de horeca ingerold. Roderick: “Tijdens mijn Azië trip ben ik gaan nadenken over mijn leven en sinds 2015 run ik mijn eigen bedrijf als personal trainer.” Daar pluk jij tijdens de MENATWORKOUT de vruchten van af! Durf jij het aan?

MEET YOGA TEACHER MONIQUE JANSSENS

Sinds 2008 ben ik fanatiek begonnen met sporten. Al snel kwam ik erachter dat mijn favoriete workout “body balance” is. Dus toen ze mij vroegen of ik de cursus hiervan wilde volgen zei ik volmondig JA! Sinds 2013 geef ik met veel enthousiasme de body balance lessen. Dit doe ik 3 keer per week. Inmiddels ben ik als personal trainer aan de slag gegaan en geef ik FitFlow training waarbij ik jogging plus conditie combineer met yoga oefeningen.

 

 

 

TEAM ARNHEM

team arnhem

MEET BOXING COACH JOS DEN BRABER

Met een lijst aan sportervaring is Jos den Braber de perfecte trainer voor de MENATWORKOUT. Judo, fitness, zwemmen, surfen, voetbal.. wat niet? Jos werkt in de sportschool als echte sport addict en tijdens de MENATWORKOUT als jouw coach tijdens de full energy power boksles!

MEET YOGA TEACHER LINDA DU BUISSON

Linda heeft de opleiding als dans -en bewegingscoördinator afgerond en geeft inmiddels 5 jaar les als docent. Linda: ‘tijdens de MENATWORKOUT gaan wij werken aan onze fysieke houdingen ondersteund door ademtechnieken. Tijdens deze power yoga werken wij uiteindelijk toe naar een diepe ontspanning.’

MEET BOOTCAMP COACH MARIJE DOKTER

Van je hobby je beroep maken? Marije Dokter: ‘Yes! Ik ben fulltime in de sportschool te vinden en geef daar ongeveer 10 uur per week groepslessen, de rest van de uren werk ik als fitnessinstructrice. Genoeg ervaring dus om jullie eens flink aan te pakken tijdens mijn bootcamps! Ready Fit Dutchies?’

 

 

Wil jij je nog gratis inschrijven? Klik hier!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.