Vandaag stellen we het tweede gedeelte voor van de trainers die de lessen verzorgen tijdens de MENATWORKOUT dat zal plaatsvinden op maandag tot en met woensdag tot en met 20 april! Zijn jullie er klaar voor? Vandaag stellen we team Den Bosch, Den Haag, Nijmegen en Antwerpen voor!

TEAM DEN BOSCH

menatworkout den bosch

MEET BOXING COACH JORIS

Ga een berg van een bokstraining tegemoet en wij van Mountain Bootcamps laten je de top bereiken! Tijdens mijn boxing workouts wordt jij uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.  See you in Den Bosch.

MEET YOGA TEACHER SANNE MAHIEU

Ik ben Sanne en geef intensieve “Hatha yoga” lessen in Den Bosch. Yoga is voor mij de ideale manier om rust te vinden door middel van fysieke kracht. Dat is iets wat ik ook probeer uit te dragen tijdens mijn workouts. Door goed uit te leggen hoe je in een bepaalde houding komt, laat ik mensen zien dat ze vaak veel meer kunnen dan ze denken.

MEET BOOTCAMP COACH ROY PENNINGS

Ik ben Roy Pennings, 20 jaar en eigenaar van PIT (check Facebook hier). PIT staat voor Personal Intensive Training. Ik geef personal training, small group training en bootcamps. De workouts die ik geef vinden indoor of outdoor plaats. Ik heb een passie voor fitness en ondernemerschap. Een jaar geleden heb ik mijn personal training certificaat gehaald. Naast personal training volg ik nog de Bacheloropleiding Small Business & Retailmanagement aan Avans in Den Bosch. Ben jij klaar voor mijn bootcamps?

 

 

TEAM DEN HAAG

menatworkout den haag

MEET BOXING COACH
RIEL VAN BEMMELEN & MURAD BARMOU

Wij zijn Riel en Murad. De rode draad in ons leven is gebaseerd op voeding en beweging. We leggen de lat hoog, streven naar het hoogst haalbare en staan altijd open voor nieuwe ervaringen en bevindingen. Wij kunnen niet wachten om samen met Men At Work & Fit Dutchies aan de slag te gaan en MENATWORKOUT tot een succes te maken.

MEET YOGA TEACHER IVANKA ANAVI

Mijn naam is Ivanka Anavi, ik ben een zeer actief persoon. Naast yoga zijn mijn passies: fitness en een healthy lifestyle. Ik ben dagelijks bezig met mensen helpen hun doelen te bereiken. Het leven is completer wanneer we ons verbonden voelen met elkaar en daardoor beter worden. So, let’s continue this journey during MENATWORKOUT!

MEET BOOTCAMP COACH MARLOES DIJKSTERHUIS

Ik ben Marloes Dijksterhuis. Actief als sportinstructeur, social media manager en blogger. Ik heb energie waar je U tegen zegt. Als ervaren bootcamp trainer zie ik echt óveral mogelijkheden om te trainen. De achtertuin, het balkon of het Buitenhof? Ik ga voor badass workouts met een tikkie ‘Haagse bluf’. Ik kijk er naar uit om samen met jou Den Haag te gaan bestormen. High five!

 

TEAM NIJMEGEN

menatworkout nijmegen

 

MEET BOXING COACH BOY

Mijn naam is Boy Reuvers, ik ben 24 jaar en ik beoefen al 14 jaar verschillende vechtsporten. Denk aan; kickboks, boksen, brazilian jiujitsu en MMA. Ik ben nu al 3 jaar professioneel MMA vechter voor Tatsujin Dojo Nijmegen. Ik heb in 2013 de Europese titel gewonnen in Italië.

Daarnaast ben ik via mijn eigen bedrijf ‘Train Insane’ beschikbaar voor personal training en begeleiding. Dit in zowel vechtsport als in personal schema’s maken. Klaar om rake klappen uit te delen? See you in Nijmegen.

 

MEET YOGA TEACHER LISANNE JANSSEN

Als fysiotherapeut en yoga-docente ben ik altijd nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het menselijk lichaam. What is the main point? Het vinden van de juiste balans en connectie van body & mind, waarbij je leert je eigen grenzen te vinden. Al nieuwsgierig, zie je op de dindagen.

 

MEET BOOTCAMP COACH KIM EXEL

Ik ben Kim, 20 jaar oud en student, Fitnesstrainer, voeding & diëtetiek op de Han in Nijmegen. Mijn passie voor krachttraining, hardlopen & boxing maakt mij een krachtige dame met een zwak voor alles wat met pure chocolade te maken heeft.

 

TEAM ANTWERPEN

menatworkout antwerpen

MEET BOXING COACH SANNE BROEDER

Wij zijn Maik en Sanne. Sinds een paar jaar is boksen onze grote passie en trainen wij het hele jaar door zodat we altijd fit in de ring staan. De combinatie van conditie, kracht, coördinatie en flexibiliteit maakt boksen een veelzijdige en uitdagende sport. Wij kijken er naar uit om voor MENATWORKOUT met jullie aan de slag te gaan!

MEET YOGA TEACHER GUNTHER VAN DEN BUSSCHE

Na het ontdekken van hatha-yoga is dit mijn passie geworden en probeer ik dagelijks andere mensen hiermee te inspireren. Leef bewust en respecteer je grenzen, eet gezond, wees gezond en laat het innerlijke vuur in je ontwaken! We can do it, see you in Antwerpen.

MEET BOOTCAMP COACH MORRIS KEEBLE

Ik ben Morris, 28 jaar en jouw personal trainer voor de komende weken tijdens MENATWORKOUT.  Jarenlang was rugby mijn passie, maar ik was klaar voor een nieuwe uitdaging. Dit bracht me bij CrossFit, een virus dat ik snel te pakken had en nooit meer los laat. Ik laat je kennis maken met de meest uiteenlopende uitdagingen, dit gaat bloed, zweet en tranen kosten, maar je gaat je grenzen verleggen en resultaten boeken. Mijn passie voor CrossFit laat ik zien tijdens de BOOTCAMP MENATWORKOUT. Be ready!

 

Wil jij je nog gratis inschrijven? Klik hier!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.