Vandaag stellen we het eerste gedeelte voor van de trainers die de lessen verzorgen tijdens de MENATWORKOUT dat zal plaatsvinden op maandag tot en met woensdag tot en met 20 april! Zijn jullie er klaar voor? Vandaag stellen we team Amsterdam, Enschede, Eindhoven en Tilburg voor!

 

TEAM AMSTERDAM

Naima-punch

Naima Amdaouech (Boxing)

Naima Amdaouech verruilde het bedrijfsleven voor een eigen sportschool en verwezenlijkte daarmee haar ultieme droom: ‘Anderen helpen met het inzicht dat ikzelf heb verkregen. Een Womens Health Club is een plek waar je graag bent en samen sporten, verzorging, verbinding en persoonlijke groei inhoud krijgt.’

 

Rosali de Moor (Yoga)

Sinds ze tijdens haar backpackavontuur in Zuid Afrika de kracht van yoga heeft ontdekt is ze niet meer van de mat te krijgen. Naast dat ze yoga een heerlijke fysieke workout vindt is het voor haar ook een moment van ontspanning. Elke flow is een leerproces, zowel voor de body als de mind. Naast haar yoga practice speelt ze ook met gewichten in de gym, dit vooral om de liefde voor eten te compenseren 😉

 

Chantal Jochemina Slor (Bootcamp)

Gepromoveerd klinisch neuropsycholoog (UvA/AMC), maar nu ook met veel plezier werkzaam in de sport. Nu al enige tijd werkzaam bij een gym in Amsterdam waar ze met veel plezier mensen begeleidt en verschillende groepslessen geeft.  In haar vrije tijd doet ze o.a. graag aan crossfit, en in warmere oorden over de grens gaat ze graag scubaduiken.

 

 

TEAM ENSCHEDE

thanit im-on

Thanit Im-On (Boxing)

Boks – en Kickbokstrainer met als specialismen kickboksen, thaiboksen en K1! Vanaf zijn zesde in aanraking gekomen met de sport en nooit meer uit het hart gekregen. Geboren in Thailand waar de sport meer kijkers trekt dan voetbal, probeert hij dit over te brengen bij de mensen. Hierbij legt hij de nadruk niet alleen op het kunnen vechten, maar ook tussen de oren. Thanit heeft er zin in, jullie ook?

 

 

Sanne Groot (Yoga)

Sanne is 22 jaar en woont in Enschede. Naast haar studie psychologie is ze dagelijks bezig met sport. Van fitness, tot hardlopen, tot yoga. Van dat laatste heeft ze sinds een half jaartje haar werk gemaakt dus ze geeft nu met veel plezier meerdere uurtjers per week les in poweryoga. Een ideale manier om op een ontspannende, maar toch intensieve manier te werken aan kracht, balans en lenigheid!

 

 

Desiré van den Beld

Jarenlang dacht Desiré dat ze fit was door het volgen van 3 tot 4 groepslessen per week, maar pas toen ze kennismaakte met bootcamp, HITT en krachttraining, leerde ze wat echt fit zijn betekent. Nu traint ze 5 tot 6 keer per week en merkt ze iedere week weer vooruitgang in fitheid en kracht. Trainen is echt haar passie geworden en met dat ‘virus’ steekt ze jou tijdens de MENATWORKOUT bootcamp in Enschede graag aan! Ben jij erbij?

 

 

TEAM EINDHOVEN

 

Lars Tegelaars (Boxing)

“ik ben continue bezig met training en voeding. Dit alles is ooit begonnen als hobby maar inmiddels uitgegroeid tot mijn passie. Ik begeleid mensen naar hun beste shape ooit, daarnaast een gezondere lifestyle. Speciaal voor de MENATWORKOUT heb ik een bokstraining samengesteld. ‘It’s not about being the best. It’s about being better than you were yesterday’.”

 

 

frauke crow

Frauke van Hoof (Yoga)

Frauke van Hoof will be your yoga teacher tijdens MENATWORKOUT. Een fitgirl in hart en nieren, met een voorliefde voor gezonde baksels, een enthousiaste healthblogger en niet vies van een stevige workout.

Frauke van Hoof; “Met inmiddels 5 jaar ervaring in ashtanga yoga wil ik je laten ervaren dat niet iedere vorm heel rustig is. Het is van oorsprong een ‘mannen yoga’. Naast ashtanga ben ik ook fan van zware krachttraining in het mannenhoekje van de gym, maar ik kan je verzekeren dat je van de yoga zeker zo veel spierpijn zult krijgen en er meer van gaat zweten als van de dumbells in dat krachthonk!”

“In deze power les gericht op kracht en flexibiliteit leer ik je een aantal van de houdingen uit de originele primary series. Het wordt een lekker pittig lesje waarbij je aan het einde letterlijk op je kop zult staan.  More to it dan alleen een beetje rekken en strekken! Wie durft?”

 

 

 

Mark Westhovens (Bootcamp)

Bootcamp coach Mark Westhovens is opgegroeid in het groene landschap van Limburg. Altijd aan ’t voetballen en vol energie. Op zijn 14e gescout door MVV Maastricht en een opleiding aan het Johan Cruyff college afgerond. Mark Westhovens; “het heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Ambitieus, optimistisch, hardwerkend en altijd in voor iets nieuws. Dromend van een carrière in de sport, als profvoetballer, belandde ik, door een hardnekkige en chronische enkelblessure, terug in de schoolbanken.”

Communicatie studeren in Eindhoven werd zijn nieuwe missie en fitness een nieuwe passie. De passie voor fitness is uitgegroeid tot een deel van zijn dagelijks leven. “Nu ben ik, student, blogger, health en fitness coach en ben ik dag in dag uit bezig om het beste in mezelf en anderen naar boven te halen. Tijdens de MENATWORKOUT geef ik bootcamp op het Lichtplein in Eindhoven en ga ik jullie laten zweten als nooit te voren.”

Ingèr Vierhout (Bootcamp)

Bij bootcamp coach Inger Vierhout als zelfverklaard lid van de ‪#‎fitfam staat motiveren en inspireren in haar dagelijkse to do lijstje en als bootcamp coach voegt zij daad bij woord. Inger Vierhout; “als 23-jarige heb ik de afgelopen jaren veel geleerd over fitness, voeding en gezondheid. Waar ik voorheen uren op de cardio apparaten stond te hobbelen, combineer ik nu bootcamp trainingen met het gooien van gewichtjes en geloof me, dat is veel leuker!” Wat ik ga doen bij de MENATWORKOUT bootcamps? “Naast het vormen van ronde billen, platte buiken, spierballen en heavy trainingen gaan Mark en ik ervoor zorgen dat je het leuk vindt. Dat sporten geen moetje is maar een ‘ik wil nog een keer’. Het enige wat ik altijd beloof is dat het leuk gaat worden. Én zeer gaat doen, maar dat laatste fluister ik.”

Naast bootcamp coach is Inger ook een fit blogger. Op haar blog abouttobe.nl deelt zij dagelijkse fitdingen. Abouttobe gaat over hoe cliché het ook klinkt: ‘to be’ je beste zelf. Recepten, workouts en levenslessen. Inspireren, motiveren en stimuleren is haar doel. Follow Inger Vierhout on instagram @IngerVierhout and join her workouts to get inspired!

De passie voor fitness is uitgegroeid tot een deel van mijn dagelijks leven. Nu ben ik, student, blogger, health en fitness coach en ben ik dag in dag uit bezig om het beste in mezelf en anderen naar boven te halen.

Tijdens de MENATWORKOUT geef ik bootcamp op het lichtplein in Eindhoven. En ga ik jullie laten zweten als nooit te voren.

 

 

 

 

TEAM TILBURG

 

harold verhoekx
Harold Verhoekx (boxing)
Eigenaar van The Punch Boxing Tilburg en in 2014 uitgeroepen door de NBB tot trainer-coach van het jaar. Motivatie en discipline, de perfecte eigenschappen voor ‘n goede bokser! Do you have what it takes?
 
odile

Odile Wyers (yoga)

 

24 jaar oud en ik kom uit het oh zo gezellige Eindhoven! Ik ben afgestudeerd aan de dansacademie van Amsterdam als uitvoerend danseres, en ben nu werkzaam als freelance danseres, dansdocente, hostess, en promomodel! Om tijdens al het werk zelf ook in goede conditie te blijven wissel ik mijn danslessen af met een goede workout in de gym, een hardloopsessie (bij goed weer;)) en met POWERYOGA! Dat laatste ga ik jullie laten zien!

 

 

 

carmen heystek

Carmen Heystek (bootcamp)

 

‘’Where’s Carmen? In de gym of aan het hardlopen waarschijnlijk..’’ Carmen is sportverslaafd en steekt dat niet onder stoelen of banken. ‘’Niet skinny, maar strong’’ is haar lifequote en dat ga jij meemaken tijdens haar bootcamps samen met Bart!
 

Wil jij je nog gratis inschrijven? Klik hier!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.