Wat er is er mooier dan files vermijden terwijl je spaart voor toffe cadeau’s? Samen met ‘’Slimme Reis!’’ ga ik de uitdaging aan om te kiezen voor een snellere, gezondere en fijnere manier van reizen tijdens de spits!

Reizen met je eigen auto is ideaal, file rijden wat minder natuurlijk. Er zijn talloze alternatieven zoals het Openbaar Vervoer, thuiswerken en mega vroeg of laat vertrekken. Een gezondere optie is natuurlijk om lekker op de fiets te gaan en laat dat nou nét de optie zijn waar ik voor kies!
In dit artikel vertel ik je waarom ik de spits vermijd en wat er voor extra’s aan verbonden zitten. Daarnaast kun je natuurlijk al invullen dat elke dag zo’n 30 minuten fietsen bijdraagt aan jouw dagelijks benodigde portie beweging!

 

Waarom ‘’Slimme Reis!’’?
Doordat we in de regio Eindhoven veel tijd verliezen op de A2 tussen Weert en Eindhoven ben ik een toffe samenwerking aangegaan met ‘’Slimme Reis’’! Een collab waarbij we hopelijk tijd besparen, actiever bewegen én sparen voor cadeau’s tot een bedrag van €120,00 waaronder bijvoorbeeld fietsaccessoires!
In samenwerking met de Slimme Reis campagne proberen we de doorstroming op en rond de A2 tussen Weert en Eindhoven te verbeteren én mensen meer te laten bewegen. Daarnaast geeft de ‘’TimesUpp’’ app je persoonlijk reisadvies en heb je dus eigenlijk een digitale reisassistent die je inzicht geeft in de beste routes, rekeninghouders met snelheid, kosten én duurzaamheid.

Kortom; jij bespaart tijd en het levert je nog eens gezondheidsvoordelen op!

 


Health benefits
Eerder schreven we over ‘’sitting is killing’’ en genoeg dagelijkse beweging is nog steeds super belangrijk voor ons lichaam. In 2017 voldeed 47% van de Nederlanders van 4 jaar en ouder aan de Beweegrichtlijnen en dat mag wat ons betreft wel wat hoger komen te liggen. Dagelijks een half uurtje fietsen en je bent al een heel eind!
Geef toe; tijd besparen, sparen voor cadeau’s en aan je gezondheid werken kent toch alleen maar winnaars?

 

Hoe werkt ‘’TimesUpp’’?
Elke keer wanneer jij de spits mijdt en kiest voor een slimme alternatief, spaar je via de ‘’TimesUpp’’ app voor deze goodies. Benieuwd hoe je deze app installeert? Via deze link doe jij mee en kun je je gegevens invullen!
Volg deze drie simpele stappen en kijk of je mee kunt doen!
  1. Installeer de slimme app TimesUpp.
  2. Klik op ‘Doe mee’ en meld je aan bij Slimme Reis door je gegevens in te vullen.
  3. Ga slim en gezond reizen en start met sparen.
Benieuwd hoe dit er in real life uitziet en in zijn werk gaat? Ik ging tijdens de spits op de fiets op pad door Eindhoven en deed mee aan dit experiment zoals je in onderstaande video kunt zien waarin ik onder andere wat weetjes deel!


Hoe vaak pak jij de fiets naar je werk of school? Let me know in de comments!
Direct meer informatie? Check dan www.slimmereis.nl!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.