Leonie, bekend van ‘Gewoon wat een studentje savonds eet‘ vertelde op haar site wat haar 10 food confessions zijn en daagde anderen uit dit ook op te schrijven. Vind ik alleen maar leuk! Dus, bij deze mijn 10 food confessions!

1. Sinds ik op mezelf woon (6 jaar nu) kan ik het aantal keer aardappels schillen op één hand tellen.
2. Als ik niet bij mijn laatste hap heb ‘stil gestaan’ word ik gek en zoek ik iets om te eten.
3. Vaak heb ik na het avondeten ergens nog een beetje trek. Dit stil ik door kruidenthee met één blokje Tony’s chocolade te eten. Dan voel ik pas dat ik genoeg avondeten heb gehad.
4.  Ik kan geen eten delen. Ik kan bijvoorbeeld niet tijdens uiteten iets kiezen en dan de helft ruilen met diegene met wie ik uit eten ben. Daarom ben ik ook niet zo fan van tapas. Gewoon een bord voor mezelf, dan weet ik precies wat ik kan eten en doe ik er zolang over als ik wil.
food confessions
5. Net zoals Jenny, eet ik ALTIJD mijn bord leeg. Ik zou echt nooit een hapje kunnen laten liggen.
6. Mijn vriend biedt best vaak aan voor mij koken of me een ontbijtje op bed brengen, maar ik doe het liever zelf, omdat ik dit zelf wil bepalen.(Gemeen he?!)
food confessions2
7. Als iets lekker is zeg ik dat de HELE tijd. ‘Lekker he?’ ‘Oh, wat is dit lekker!’ Oh man, heeeerlijk dit!’
8. Ik zie dat de andere meiden die het ingevuld hebben veel frisdrank drinken, ik heb het juist op koffie gemikt. In de zomer ijskoffie.
food confessions 3
9. Maakt niet uit wat mijn lunch is, ik neem altijd een gekookt ei mee. (Zet ik in de ochtend op tijdens mijn make up op doen)
10. Net zoals hardloopchick Laura kan ik de hele dag door eten. Heb ik mijn ontbijt op, dan denk ik aan mijn lunch. Tijdens mijn lunch denk ik aan het avondeten. Als ik in bed lig denk ik aan mijn ontbijt.
food confessions4

Nu ben ik ook benieuwd naar de jouwe!Dus heb je ze opgeschreven of ga je dat doen? Herken je je in die van mij? Let me know! Leuk om te lezen!

people-who-love-to-eat

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

3 Responses

 1. Gudrun

  Hehe, veeeel herkenbaar, weeral 😀 vind deze dingen zo fijn om te lezen! Vooral nummertje 3,5,6 en 10 zijn exact hetzelfde bij mij! Heb de mijne ook gisteren op mijn blog gezet 😀

  Reply
 2. Juliette

  Hahah 2,4,5 & 10. Precies hetzelfde hier! Aardappels schillen trouwens ook wel, heb dat nog nooit gedaan of gegeten sinds 1,5 jaar uit-huis-wonen.
  Erg grappig om dit te lezen en te herkennen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.