Het lichaam kun je beschouwen als een tempel. Het is je eigen heilige plek waar je zelf zorg voor draagt. Hiervoor is het natuurlijk van groot belang dat je een goede basis hebt, een correcte houding om zo alle dagelijkse taken te kunnen weerstaan. Wanneer iemand zich voor de volle 100% wil inzetten om zijn tempel een goede basis te geven en deze naar een hoger niveau te tillen. Dan ben ik er voor jou, want samen sta je sterker dan alleen.

Ik begeleid iemand niet alleen op het fysieke vlak, ik help mensen ook op het mentale vlak, omdat hier vaak ook de grootste veranderingen nodig zijn. Wanneer ik iemand begeleid die zijn/haar doelen behaald geeft dit mij een onbeschrijfelijk gevoel, een gevoel van trots dat ik iemand heb kunnen helpen om een prestatie, verandering of totale transformatie te behalen.

 

Wat is mijn achtergrond?
Van jongs af aan heb ik al verschillende sporten gedaan, van judo tot tennis en van dansen tot fitness. De laatste jaren ben ik alleen nog actief in de fitness en draai hier ook wedstrijden in. Hierdoor ben ik dag en nacht bezig met voeding en training. Hierdoor kan ik ook iemand anders op meerdere vlakken begeleiden, zowel in de voeding, training als het mentale vlak. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen met verschillende opleidingen en cursussen om zo veel mogelijk kennis over te kunnen dragen aan de mensen die ik begeleid.

Gediplomeerd in?

  • Fitness instructeur A
  • CIOS Personal Trainer (Verwacht juli 2017)
  • National Academy Sports and Medicine Personal Trainer ( Verwacht April 2017)
  • More to come in the future!


Wat zijn mijn specialiteiten?

  • Afvallen in vet
  • Mental Coaching
  • Conditie training
  • Inleven en daarmee het beste eruit halen
  • Lifestyle coaching (management in het dagelijks leven)

 

 

Met mij in contact komen?

Mail: info@maikelfrederiks.com

Facebook: www.facebook.com/maikelfrederikspersonaltraining

Website: www.maikelfrederiks.com

Tel: 06-52651022

Maikel Frederiks Personal Training
8.5Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
8.5

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.