“Volgens mij staan mij deze ochtend een aantal pittige oefeningen te wachten, of niet?” vroeg ik aan Tarek, hoofdtrainer van The Bootcamp Club, tijdens een sportsessie in de vroege ochtend. Ik wilde mijzelf namelijk echt eens overtreffen. Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt geen ochtendmens en ’s-ochtends vroeg sporten is niet aan mij besteed. Laat nu net dáár mijn uitdaging liggen die ik samen met Lindahls Kvarg wilde aanpakken. Dus sprak ik af met Tarek af en reed ik in alle vroegte naar het Amsterdamse Bos. Zou Tarek mij sparen, denk je? 🙂 Check de video om te zien hoe het is gegaan!

 

De workout was lekker! Er zat variatie in, daagde me uit én het was vooral erg vroeg. Voor mij was het in ieder geval lang geleden dat ik zo vroeg de vogeltjes hoorde fluiten, haha! Een pittige workout, die je voor de rest van de dag energie geeft, is eigenlijk toch alles dat je wil? Het klinkt cliché, maar ik had de hele dag nog voor me!

Zoals je in de video kon horen hebben we een super vette actie waarbij jij bij aankoop van een Lindahls Kvarg verpakking van 500 gram, een 5-rittenkaart van The Bootcamp Club t.w.v. 45 euro cadeau krijgt. Bij The Bootcamp Club weten ze hoe ze aan jouw doelen kunnen werken en daar kun jij nu gebruik van maken.

Eigenlijk geniet je dus enerzijds van dit lekkere tussendoortje vol eiwitten, laag in vet & zonder toegevoegde suikers en anderzijds ga jij met samen met een trainer van The Bootcamp Club aan je persoonlijke doelen werken. Mooi toch? Beter gaat het niet worden ladies & gents. Helemaal niet met de zomer in zicht… 

Heb je nog vragen over mijn challenge, Lindahls Kvarg of The Bootcamp Club? 

Let us know!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.