Yvonne en ik beloofden je een tijdje geleden dat wij je een aantal duo-exercises zouden laten zien waarmee jij en je sportbuddy vooruit konden. Inmiddels hebben we deze opgenomen en kun jij deze nu online checken! Daarnaast lanceerde Lindahls Kvarg drie nieuwe smaken en zullen we je daar wat meer over vertellen.

Natuurlijk laten we je  hieronder eerst de video zien! Mocht je vragen hebben? Let us know 🙂

Lindahls Kvarg
Mocht je de afgelopen tijd hebben liggen slapen en deze ”Kvarg” trend hebben gemist dan krijg je bij deze een korte opfriscursus. Lindahls Kvarg is een proteïnerijke kwark welke afkomstig is uit Zweden. Kvarg betekent dan ook kwark en Lindahls is de familienaam van de familie die het product op de kaart zette. Ik vertelde je in deze blog al kort waarom dit product zo bijzonder is en dat zijn onder andere het feit dat het erg veel proteïne bevat, vetarm is & geen toegevoegde suikers bevat.

Wij zijn fan en zien dat steeds meer van jullie ons taggen op Instagram (stories) met een van de smaken die Lindahls Kvarg aanbiedt. Nice!

Nieuwe smaken
Lindahls Kvarg was eerst verkrijgbaar in Vanille en Framboossmaak en onlangs kwamen daar de ”naturel” & ”passievrucht” bij waarvan je er een aantal waarschijnlijk op het station wel hebt zien staan bij een AH TO GO! Vooral die perzik -en passievruchtsmaak… yum!

Nu vraag jij je natuurlijk af welke smaak onze favoriet is nadat we ze allemaal hebben uitgeprobeerd? Komt ie dan hè?

  1. Perzik -en passievruchtsmaak
  2. Vanille
  3. Framboos
  4. Naturel
  5. Naturel (lactosevrij)

Natuurlijk is dit een persoonlijke voorkeur dus ik nodig je vooral zelf uit om de smaken eens te proberen en vooral hieronder even te lezen waarom wij dit product een ”life-hack” noemen!

 

Conclusie
Wij zijn van mening dat elk lichaam anders is en dat je altijd moet kijken hoe een product zoals deze in jouw voedingspatroon kan worden ingepast indien gewenst. Wanneer je veel sport adviseren wij een wat hogere eiwitinname i.v.m. je herstel en andere zaken waar we nu even niet dieper op in zullen gaan.

Jij kunt die eiwitten uit normale voeding  voordat je meteen aan eiwitsupplementen begint. Een eiwitrijkproduct zoals dit is dan dus een ideale manier! Een product met zo’n voedingswaarden mag ik wel een ”life-hack” noemen waarbij je geniet van het product en het ook nog eens een positieve bijdrage levert aan mijn voedingspatroon.

Ben jij benieuwd naar de voedingswaarden van alle vijf de smaken? Check dan hier de producten van Lindahls inclusief producteigenschappen eens!

 

WIN!
Laat jij met #overtrefjezelf zien dat jij en je sportbuddy samen trainen in de gym, buiten of ergens anders? Tag @lindahls_kvarg dan in je Instagram Stories of bij een foto die je op je profiel plaatst & maak kans op een sweater & sporthanddoek van Lindahls Kvarg!

Geef toe, dat is toch nice?

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.