Poh, wat was dit een week zeg! Acht dagen lang op pad met mensen met bergen energie, veel zon, strand, zwembad, sportactiviteiten én teveel lekker eten. Had ik al gezegd dat ik ook niet geweldig goed tegen een drankje kan? Mi amigo Tequila zorgde ervoor dat BODYPUMP nog zwaarder werd, haha!

BODYPUMP after Tequila; bad idea!

Zoals jullie in deze blog al konden lezen was de eerste keer BODYPUMP al aardig heftig, ging ik als gym fanaat pretty much kapot tijdens SPRINT maar waren die eerste dagen vooral al heel tof.
sprint les mills
Buiten het sporten zijn we met een groep trainers én deelnemers nog de hort op geweest richting Privilege waar we een feestje meepakten en ben ik op onze vrije dag samen met Bas Hollander & Yves (trainer Les Mills) het eiland gaan verkennen. Een JEEP gehuurd en de mooiste stranden van Ibiza gaan opzoeken met als doel om ergens van een cliff te springen. Hoe dat ging? Check de video hieronder van Bas met drone-beelden die echt beyond vet zijn!

Buiten onze trip buiten het resort op zoek naar een cliff stond er nog iets tofs op het programma afgelopen week. Zoals jullie hier misschien al hadden gezien zou ik een workout gaan geven samen met Bas tijdens de IBIZA TRIP. Toen ik nog even vroeg hoe de rolverdeling precies zou zijn vertelde Bas mij dat het een goed moment was om het alleen te doen. Ehm… roger that! Al moet ik toegeven dat de zenuwen toen wel toenamen, haha.

De workout om 9:00 ‘s ochtends op het strand van Platja d’en Bossa voor een groep fanatiekelingen was nieuw voor mij en echt een super ervaring. Omdat Fit Dutchies staat voor fit zijn op een realistische manier waarbij we ook plezier willen uitstralen moest dat natuurlijk terugkomen in de workout. Na een warming up begonnen we met een circuit, wat core oefeningen en afsluitend een estafette die leuk maar vooral zwaar was in het zand én in het water. Iets met beelden en duizend woorden? Hieronder wat foto’s!

Niet meehelpen? Dan meedoen Bas! ;)

Niet meehelpen? Dan meedoen Bas! 😉

 

 

Tot slot…

Okay, kunnen jullie mijn enthousiasme voelen? Lezen? Ik ben echt over-excited over deze trip. Hoe sterk kan een band zijn met mensen die je niet kent maar waarmee je dezelfde passie(s) deelt?

Ik ging alleen op vakantie maar werd met open armen ontvangen. Wat als dat niet zo was? Dan had ik een week in mijn eentje op Ibiza aan het zwembad gelegen. Emotionele eter? Don’t worry, er is genoeg! 😉

 

THANKS FOR HAVING ME LES MILLS!

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.