Je hebt je mealprep (lees: kip, rijst, broccoli) in elkaar geflanst en bent op pad. Die rijst krijg je niet weg en daarom slik je het met een halve liter water weg. Herkenbaar? Voorgaande is regelmatig mijn struggle als ik ”on diet” wil blijven. Ik ben echt fan van sauzen, maar dat zijn ook de dikmakers. Toch?

ketchup yonnaise bodylab

Bodylab heeft nu een combinatiepakketje van Ketchup en Yonnaise op de markt gebracht. Wat er zo bijzonder aan is? Dat ze bijna geen calorieën bevatten, wél lekker zijn in tegenstelling tot sommige andere vergelijkbare sauzen en dat de prijs helemaal top is!

Smaak
De ketchup variant heeft een goede smaak. Wellicht iets kruidiger dan normale ketchup maar daar houd ik juist van. De Yonnaise doet vermoeden dat het een soort yoghurt smaak heeft maar dat is niet zo. Doordat normale mayonaise meer dan 75% vet bevat en deze saus niet proef je dat wel. Hij is wat dunner, maar daardoor niet minder lekker. Sowieso in combinatie met de andere voordelen een dikke aanrader.

ketchup yonnaise bodylab

Voedingswaarden
Wel eens gehoord dat rode sauzen geen kwaad kunnen? Nou, normale ketchup bevat vaak 25% suiker. Vijf-en-twintig! Deze ketchup bevat per 100 ml slechts 9kcal. Een serving van 15ml bevat 1 kcal en maar 0,3 gram suiker. Bij de Yonnaise krijg je bij dezelfde serving 3kcal binnen. 100ml levert 15kcal op. en bevat geen suikers. Wil je alle voedingswaarden checken? Dat kan hier voor de ketchup en hier voor de Yonnaise!

saus deal bodylab

Prijs
Voor vergelijkbare sauzen heb ik vaak een eurootje of 4 per flesje betaald. Deze sauzen zijn afzonderlijk €2,95 per stuk en scoor je nu hier samen voor maar €4,95. Prima prijs voor 500ml saus waar je echt wel een tijdje mee doet als het goed is.

Ben je benieuwd of wil je deze producten meteen bestellen?
Klik dan hier!

 

 

Deze Protein Wafers al gezien?

 

 

Ketchup & Yonnaise met maar een paar kcal?
Smaak8.5
Voedingswaarden7.5
Prijs8
Service & verzending8
8Totale score
Reader Rating: (1 Vote)
8.9

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.