Wij houden er van om te experimenteren met eten en om steeds weer nieuwe recepten te bedenken. Los van dat creatieve deel genieten we natuurlijk nóg meer van het opeten en dat is ook met dit recept weer zo!

De laatste tijd publiceerden we al twee recepten waarbij we My Authentic Greek yoghurt van Kri Kri gebruikten doordat het een heerlijk product is. Zo maakten we ‘’pita met tzatziki’’ en een ‘’haver-fruit ontbijtje’’ met dit product dat rijk is aan eiwitten. Score!

 

Even een friendly reminder
In de vorige artikelen vertelden we al dat Kri Kri een authentieke Griekse Yoghurt is en helpt ter ondersteuning van jouw gezonde levensstijl. Gemaakt van 100% Griekse melk waarbij het proces van melken tot eindproduct slechts 24 uur in beslag neemt. Resultaat? 100% vers en alles is afkomstig van lokale boerderijen!

‘’My authentic Greek yoghurt by Kri Kri’’ is verkrijgbaar in een 0% en een 10% vet-variant waarbij deze respectievelijk 10,3 gram eiwit en nog altijd 6,2 gram natuurlijk melkeiwit per 100 gram bevatten. Benieuwd naar de volledige voedingswaarden van beide varianten? Klik dan hier voor de 0% vet variant & hier voor de 10% vet variant!

Laten we nu verder gaan met een recept dat we voor jou hebben bedacht!

Kersen yoghurt ijsjes

Wist je dat het heel makkelijk is om je eigen ijsjes te maken? Deze ijsjes bevatten geen suiker, omdat het fruit de ijsjes al zoet genoeg maakt. De dikke structuur en lekkere smaak van Kri Kri zorgen ervoor dat dit het ideale ijsje is. Geschikt voor elk moment dat jij zin hebt in een home made ice cream!

Wat heb je nodig (voor ongeveer 4 ijsjes)?

  • 150 gr My Authentic Greek Yogurt van Kri Kri
  • Handje kersen
  • Optioneel: zoetstof of honing
  • Ijslolly vormpjes

Hoe maak je het?

Pak het handje kersen en prak deze fijn. Meng de yoghurt eventueel met wat honing of zoetstof en meng hier voorzichtig de kersen door. Vul de vormpjes met het yoghurt mengsel, zet de ijsstokjes erin en zet de ijsjes ongeveer 4 uur in de vriezer.

Benieuwd naar meer informatie over dit product?

Check hier de website van Kri Kri!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

  1. Sam

    Wow dit ziet er wel echt lekker uit! Nog nooit een eiwitrijk ijsje gemaakt, dit ga ik dus ook zeker uitproberen! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.