Laatst hadden we met de crew bedacht dat het tijd werd voor een uitje (en niet zo een die je op eet). Vrijdag 10 juli, zijn we met een groot gedeelte van de FitDutchies crew naar het indoor trampoline park van Jumpsquare in Nieuwegein geweest. Wat was dat gaaf! Het kind in mij kwam los en niet alleen bij mij.

image
Jumpsquare is een trampolinepark van maar liefst 2000m2 waarmee het ook gelijk het grootste trampolinepark van Europa is! Er zijn 6 gedeelten met verschillende soorten trampolines. Ook was er een schuimblokkenbak waar je dus in kon springen (lees salto’s en backflips) en een balanskoord wat toch laster was dan ik dacht.
We hadden om 19.00uur gereserveerd om een uurtje los te gaan op de trampolines en daarna te gaan eten. Helaas werkte de NS niet mee waardoor sommige wat later kwamen maar dat gaf ons weer de tijd om buiten nog even te genieten van het weer en een watermeloen uit te lepelen. Om 19.30uur begonnen we dan echt. We kregen een paar echt prachtige sokken met grip. Daarna omkleden en gaan!
image
Na het uurtje springen en gek doen werd het wel tijd om te eten, patat en burgers. Jaja, niet gezond, ik weet het, maar de kaart was niet op de komst van ons Fitties berekend dus we hebben er maar een cheatmeal van gemaakt. Als afsluiter nog even met z’n allen gezeten en veel gelachen. Meiden en Jordi bedankt voor de leuke avond, ik zeg: vaker doen!
image

About The Author

Mike Snijder
Blogger

Geen bodybuilder maar wel bezig met body builden. Koken vind ik leuk maar het moet niet te lang duren. 80/20 voeding. Positief en vol motivatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.