De zomer komt eraan en de noodzaak om fitter te worden neemt weer toe. We beloven onszelf elk jaar dat we dit jaar écht op tijd starten, maar ook dit jaar horen we weer dat veel mensen nog wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zelf heb ik geleerd niet alleen problemen aan te wijzen, maar met een oplossing op de proppen te komen. In samenwerking met Skechers en een aantal toffe trainers organiseren wij door Nederland en België een aantal workouts waar jij bij wil zijn en die voor ieder niveau toegankelijk zijn. Dus dames & heren, get ready!

Zoals je in onderstaande planning kunt zien organiseren we in Enschede, Nijmegen, Wijnegem, Veenendaal en Almere een aantal workouts waarbij we eerst verzamelen in de winkel. Vervolgens genieten we van een workout door onze leuke trainers en sluiten we het event af in de winkel met een hapje en een drankje. Doe jij mee? Dan maak je meteen kans op een toffe Skechers outfit en als je het leuk vind zetten we je tijdens het event ook nog eens op de foto.

  • Enschede – 28 april – 12:00 u
  • Nijmegen – 28 april – 14:00 u
  • Wijnegem – 2 mei – 18:00 u
  • Veenendaal – 3 mei – 18:00 u
  • Almere – 4 mei – 12:00 u

We hebben een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar
dus schrijf je snel in via www.fitdutchies.nl/skechers!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.