De verjaardag van onze Willem zit er dan misschien op, maar dat wil niet zeggen dat wij stoppen met feesten. Absoluut niet zelfs, want deze zomer zijn er nog genoeg toffe festivals om van te genieten! Speciaal voor jullie komt Fit Dutchies dan ook met een toffe festival agenda, en nee niet met de standaard feestjes natuurlijk! Op deze festivals verbrand je niet alleen calorieën door met je billen te schudden, maar vooral door de intensieve workouts die ze voor jullie op het programma hebben staan. Perfect dus, om ook gedurende de zomer je summer body on point te houden! 

Speciaal voor jullie hebben we dan ook een selectie gemaakt van een aantal toffe health, sport of lifestyle gerelateerde festivals die je dit jaar in je agenda moet hebben staan. Lees je in, koop je ticket en het aller mooiste voel je niet schuldig om de weggedronken calorieën. Geen after festival body voor ons!

Women’s Health Fit For Summer – 19 mei AMS, Sportcentrum Universum
Ticket: €36,88
Ook dit jaar komt Women’s Health weer met een van de sportiefste festivals van het jaar: Women’s Health Fit For Summer 2018! En ondanks dat dit alweer de zesde editie wordt, blijven ze ons verassen! Zo kun je een keuze maken uit tal van uitdagende sporten zoals kickboksen, HIIT en bootcamp! En natuurlijk ga je niet weg zonder een goed gevulde, limited edition Women’s Health goodiebag!

website: //bit.ly/2vv3PX7

HipHop Kingz Festival – 26 t/m 27 mei TIL, Spoorzone
Ticket: Crew registratie verplicht!
Omdat we in Nederland de urban sportcultuur goed vertegenwoordigen leek het ons leuk om ook festivals zoals HipHop Kingz met jullie te delen. Dus voor alle dance crews of individuele dansers onder ons, ben hier bij! Het inmiddels internationale festival staat ook dit jaar weer in het teken van dans, choreografieën en freestyle en wordt tot een hoger niveau getild door de aanwezigheid van choreografen zoals Timor Steffens, Rich Swagg en Kenzo Alvares!

website: //www.hiphop-kingz.com

Surfana Festival – 7 t/m 10 juni, Nationaal Park Zuid- Kennemerland
Ticket: Vrijdag & Zondag €25,50 / Zaterdag €46,50
Surf je al? Heb je nog een lesje nodig? Of geniet jij gewoon van de surfer lifestyle? Wandel dan over het beachy terrein van Surfana deze zomer! Het succes van het festival komt voort uit de combinatie van surfen en andere sport activiteiten met een healthy way of life zowel in de natuur als rondom andere. Reden genoeg om hier te genieten van de simpele, maar vooral ook unieke levensstijl!

website: //www.surfanafestival.com

Healthy Fest – 8 t/m 10 juni, Centre Parcs de Eemhof
Ticket: Prijs v.a. €259 inclusief accommodatie
Healthy Fest is misschien wel een van de grootste en meest bekende health festivals die ons landje telt! Met de focus op sport, mind, food en friends komen zei deze zomer kei hard terug! Dus wil jij tot het gaatje gaan tijdens een intensieve bootcamp, je gedachten leeg maken tijdens een lesje mindfullness en je vervolgens vol proppen bij de vele foodtrucks en dat alles met je friends! Koop dan snel je ticket want de laatste ticket fase is al van start gegaan.

website: //www.healthyfest.nl

Yoga Festival Amersfoort – 16 juni, AMF Eemklooster
Ticket: €49,50
Yoga is niet alleen lekker ontspannend, maar het is ook nog mega populair en dat is ook in Amersfoort niet onopgemerkt gebleven. Dit jaar komen zij dan ook met de eerste editie van dit toffe festival. Tijdens het intieme festival staat verbinden, ontmoeten en ontwikkelen centraal. Natuurlijk is er veel aandacht voor yogalessen, maar laat je vooral ook onderdompelen in de “yoga lifestyle’! Aanrader dus!

website: //yogafestivalamersfoort.nl

Streetstylecon – 13 t/m 15 juli AMS, Amsterdam RAI
Ticket: T.B.A.
Wellicht ken je het nog niet, maar Streetstylecon is de ‘Urean Millennial Lifestyle Convention’ voor liefhebbers van urban sports, fashion, games maar ook voor beauty en art! Dus wil jij een kijkje nemen in het mekka voor streetstyle en de uitdaging aangaan in een van deze unieke sportstijlen ga hier dan naartoe en laat je inspireren! Wij vinden het in ieder geval heel tof om deze unieke uitdaging aan te gaan.

website: //streetstylecon.com

Balance Festival – 7 t/m 9 september AMS, Westergasfabriek
Ticket: Eén sessie €12 / Weekender €35
Balance Festival is het feestje waarbij de liefde voor de fitness industrie en de ‘wellness movement’ zoals ze zelf zouden zeggen gevierd wordt! Ontdek geavanceerde fitnesslessen, proef heerlijke, gezonde voedingsmiddelen, leer van toonaangevende experts en ontdek de nieuwste merken! Dus join the movement Dutchies!

website: //www.balance-festival.com/Amsterdam/Home

Happinez Festival – 1 t/m 2 september UTR, Fort Voordorp
Ticket: €60 / Abonnees €55
Ook dit jaar is het Happinez Festival niet weg te denken uit onze kalender! Want dit geweldige festival is niet alleen super inspirerend het is ook nog eens een heerlijke plek om te ontspannen en ultiem te genieten van de kleine geluksmomentjes in het leven. Het programma zit dan ook bomvol met inspirerende lezingen, muziekoptredens, hand lezingen, een festivalmarkt, yogalessen en je kunt zelfs deelnemen aan het geluksspel. Dus voor wie zei dat geluk niet te koop is, koop een ticket voor Happinez Festival!

website: //www.happinez.nl/festival/

Better Health Festival – 6 t/m 8 oktober AMS, Amsterdam RAI
Ticket: Early Birds €10 / Deurverkoop €20
Dit is een geweldig festival voor alle voorstanders van een natuurlijke lifestyle! Het is dan ook niet voor niets hét festival voor de natuurlijke gezondheid! De inspirerende sprekers en intensieve therapeutische sessies geven je niet alleen een positieve vibe, maar zijn ook nog eens super interessant. En naast dat je er daadwerkelijk iets van leert, is het natuurlijk de ultieme plek om even lekker tot rust te komen en meer te leren over de gesteldheid van je eigen lichaam.

website: //www.better-events.nl/#hero

Fit Fair – 24 t/m 25 november UTR – Jaarbeurs Utrecht
Ticket: Dag ticket €22,12 / Weekender €32,12
Overdag in pak of in een strakke koker rok en ’s avonds de gym in? Let dan op, want deze beurs is dé plek voor de zakenmannen en girlbosses onder ons! Fitfair is de tweedaagse kennis en netwerk beurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche. Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 14 state of the art conferentie zalen. Topsporters delen hun verhaal, maar ook ligt de focus vooral op het zakelijke aspect. Dus druk die business kaartjes en go!

website: //fitfairjaarbeurs.nl

About The Author

bo verbiest
Communicatie

Leave a Reply

Your email address will not be published.