Heb jij zelf niet de tijd, financiële mogelijkheden of gewoon geen zin om elke dag naar Starbucks te hollen voor een verwennerij? Check dan deze Iced (Vanilla) Latte eens die je in een paar minuten fixt in je eigen keuken & laat me weten hoe deze smaakte!

What do we need?

 • Koude koffie
 • 150ml Half Volle Melk
 • 15gr Suiker
 • Ijsblokjes

Hoe maak je het?

 1. Gebruik de koude koffie als basis
 2. Roer er suiker doorheen en giet daarna 150ml koude melk in.
 3. Vervolgens gooi je de gewenste hoeveelheid ijsblokjes er door heen.

Liever een vanilla latte?
Doe er dan 150ml Alpro vanille melk en 15gr vanille suiker  doorheen & you are good to go!

 

 

 

Meer recepten? Check hier de preview!

 

 

About The Author

Dennis van der Wal

Het is mijn doel om zo fit mogelijk te blijven en toch elke dag te genieten van een lekker maaltijd. Ik ben actief met voetbal en fitness. Voorheen heb ik altijd bij Pec Zwolle en Cambuur Leeuwarden gespeeld en tegenwoordig ben ik actief bij de amateurs van Sparta Nijkerk. In de sportschool zit ik gemiddeld twee tot drie keer per week. Met deze wekelijkse cheatmeal hoop ik jullie inspiratie te geven onder mijn alterego Junkfoodstar!

One Response

 1. Kaylee Honders

  Je kan deze ook maken met frozen cappucino smart protein. Zo maak ik mijn ijskoffie. 1scoop frozen cappucino smart protein met water in de blender en ijsblokjes en een kop koude koffie. Is ook nog eens minder calorien doordat er geen melk in zit!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.