Helloo! Mijn naam is Jessica en ik ben 24 jaar oud. Wanneer ik aan iemand vertelde dat ik 140kg woog, geloofden ze me nooit! Ja, ik heb echt zoveel gewogen!

jessica voor
Er waren mindere en drukke momenten in mijn leven waardoor ik snel naar junkfood greep. Totdat ik op mijn hoogtepunt qua gewicht belandde en vond dat het wel genoeg was zo! Meerdere dieëten gevolgd maar helaas niet de discipline gehad om het vol te houden. Mijn zwak is en blijft eten!

jessica zijkant
In 2011 hoorde ik een collega over de “gastric bypass” en ben mezelf hierover toen gaan inlezen. Na meerdere onderzoeken en testen ben ik in april 2011 geopereerd. Een zware operatie! Nadat ik meerdere mensen gezien had met “huidschorten” heb ik er na mijn herstelperiode alles aan gedaan om dit te voorkomen. Voornamelijk door te gaan 3x per week 50 baantjes te zwemmen. Simpelweg omdat ik dit wel volhield.
In een jaar tijd ben ik 60 kilo verloren maar 10 weken geleden keek ik in de spiegel en was ik nog steeds niet tevreden. Ik ben schema’s op gaan zoeken en gezonder gaan eten. Daarnaast train ik nu 3 á 4 keer per week en ben ik inmiddels meer dan 30 cm kwijt over mijn lichaam!  Wel centimeters maar geen gewicht. Daar kijk ik dus ook niet meer naar!

jessica bikini

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar de laatste loodjes lukken mij na alles dan ook nog wel!
En ja.. ook ik pak soms nog een lekker koekje of chippie, gewoon omdat je ook nog een beetje moet genieten, dan maar wat langer in de sportschool. Je moet er wat voor over hebben .. toch?

jessica buik
Mijn mooiste quote?

“if you run into a wall, don’t turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it.”

 

AFVALTIP?

vet verliezen banner

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

4 Responses

 1. Liona

  Wauw!! Wat een verandering zeg! Echt superknap en je kunt er trots op zijn. Wat een transformatie zeg. De laatste lootjes gaan je vast en zeker lukken!

  Reply
 2. Chantal

  Wow respect, echt een verbluffend resultaat…. wat ik me afvraag: Hoe heb je je huid zo mooi en strak gekregen? Of is overtollig vel operatief verwijderd?

  Reply
  • Jessica

   Ik heb geen vetschorten laten wghalen. Ik was jong en gelukkig was mn huid nog elastisch genoeg.. Ben veel wezen zwemmen en doe nu kracht training.. Mn huid is wat slapper maar gren schorten xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.